| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| ||||
| ||||
| Kritik bir durum sorusu
Selamlar arkadaşlar, Müşterilerimden birisi null script kullanıyormuş ve script sahibi (rusyadan) bana mail çekti ve durumu bildirdi hesabı askıya almamı söyledi. Bu durumda, ben hesabı askıya aldım diyelim buna hakkım var mı? yani hakkım var mı derken aslında müşteri ile olan ilşkilerim açısından soruyorum. Yoksa hakkımın olduğunu biliyorum. Sizin başınızdan buna benzer olaylar geçtimi geçti ise müşterilerinize ne yapmalarını önerdiniz veya siz ne yaptınız bilmek isterim. |
|
| ||||
| ||||
|
müşteriyi durumdan haberdar et. 24 saat içerisinde gerekeni yapsın.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
|
ruslar mail çekmişse hemen hesabı askıya al bence yoksa topa tutarlar seni |
|
| ||||
| ||||
|
Normal şartlar altında internet vs. üzerinden saldırı, warez gibi durumlarda elbetteki yasal durumlar söz konusu olur. Ancak uzun zaman alabilir ![]() Geçen sene mp3 barındıran bir müşterimin adına beni aradılar ( daha doğrusu evi ) Evde ingilizce bilen kimse olmadığı için adam derdini anlatamamış. Firmanın Türk bi avukatı varmış. O akşam aradı böyle böyle 24 Saat içinde kapatmazsan uluslararası hakları kullanarak sana dava açacağız diye.Korkumdan adamın yedeklerini bile vermedim ...
|
|
| ||||
| ||||
|
Benim bir arkadaşım vardı warez film/mp3 yayımlıyordu, SONY, PARAMOUNT PICTURES vs buna dava açmaya hazırlanırken demişler ki, davadan vazgeçeriz ancak bunları bunları nasıl yaptığını anlatırsan öyle. Elemanda anlatmıştı sonrada zor kurtuldu
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
![]()
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri - YS-839 |
|
| ||||
| ||||
|
Adamın yedeğini verdim yeni bir servis sağlayıcı buldu. Sonuç itibari ile bende kaçak yazılım kullanan siteleri barındırmama kararı aldım. Aslında herkes dikkat etmeli bu olaya diğer müşteriler tehlikeye atılmamalı.
|
|
| ||||
| ||||
|
en iyisini yapmışsın arkadaşım tebrikler..
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
Bu tür yazılımları kullandırmak server bile zarar verir. Saldırı vs.
|
|
| ||||
| ||||
|
Bu tür durumlarda bu şekilde düşünmemek için sözleşmeniz yoksa hemen bir sözleşme hazırlayın veya sözleşmeniz varsa içerisine *Sunucularımızda null scriptlerin barındırılması yasaktır. ibaresini ekleyin.Herhangi bir şikayet durumunda hemen hesabı askıya alırsınız ve müşteriniz itiraz ettiği zaman kendinizi savunabilirsiniz |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |