| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| Oger telekom yurtdışı bağlantısı
Merhaba arkadaşlar, Bana mı öyle geliyor yoksa; telekom'un yurtdışı çıkışlarında problem mi var? Çok yavaş hem rapidshare hem de Amerika'daki sunucum.. ![]() Siz de durumlar nasıl arkadaşlar? Teşekkürler..
__________________ From hell 2 heaven.. |
|
| ||||
| ||||
|
Son derece berbat bende de,youtube sürekli kesiliyor,msnden sürekli düşüyorum rapid desen lay lay lom,dünde böyleydi bugünde böyle.
|
|
| |||
| |||
|
Aynen çok kötü, yazlıkta da net var; rapidshare'den hiçbir şey inmiyor sürekli network error veriyor, sunucularım deseniz onlar hepten gidik.. Eve geldim durum aynı; değişen hiçbir şey yok. Bir de telekom reklam yapıyor 157 Gbps' e çıkardık yurtdışı çıkışımızı diye.. O kadar para veriyoruz; yazık günah ya!! ![]()
|
| ||||
| ||||
|
1.57 Gbps o aslında ama noktayı çok küçük yazmışlar
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
Hakikaten öyle Sinan Bey
|
| ||||
| ||||
|
çıkışta sorun var mı bilmiyorum ama yurtdışından içeri veri girişinde sorun var |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
| ||||
| ||||
|
çıkan kurtuluyor girene aşk olsun.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| |||
| |||
|
|
| |||
| |||
|
Allah gani gani belanı versin Oger Telekom & Youtube.. Gene açtılar Youtube' u bizim yurtdışı felç.. Bağlantı demeye 1 M şahit ister..
__________________ From hell 2 heaven.. Last edited by darkwinter; 29.03.08 at 20:55. Reason: Youtube a bela okumayı unutmuşum |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |