| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| ||||
| ||||
|
Sonuç olarak önemli olan network'ü ayakta tutmaları, network'e bişe olmasında siteleri bizi pek ilgilendirmez
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri - YS-839 |
|
| ||||
| ||||
|
uralhosting cort network u ayakta tutucaklarmı görücez türkiye için büyük bir ayıp oldu bu en büyük türk firması olarak gözüküyordu nixcon
|
|
| ||||
| ||||
|
hızlı koşan atın boku seyrek düşer demiş michael jackson
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
Yakında bir basın acıklamasın yaparlar, Forumlarda baş göstermeye başlarlar. Büyük firmaların hiç forumlarda acıklama yaptığını görmemiştim. |
|
| |||
| |||
| ehuehu ![]() ![]() ![]() Bu arada ben de Nixcon kullanıcısıydım, bir kabustu; Allah bir daha göstermesin..
__________________ From hell 2 heaven.. |
|
| ||||
| ||||
|
Hala ses seda yok |
|
| |||
| |||
|
Son 2 gündür Sunucu vs. için bir arkadaş vasıtasıyla teklif alıyorum ama siteleri filan açık olmayınca açıkçası biraz güvenim azaldı ![]() edit: güvenilir bir kaynaktan aldığım bilgiye göre siteleri açılacakmış ..
__________________ halid-can! |
|
| |||
| |||
|
bu firmayla ilgili sunucuları aslında israilde falan diye söylenti çıkmıştı. ve şiddetle yalanlamışlardı. son hack olayından sonra bu sefer Araplar hacklemişler. Hem de israilli olduklarını öne sürerek. Sizce de ilginç değil mi? |
|
| ||||
| ||||
|
İsrail olayı gerçek değil.Bunu ben dahil bu forumda üye olan 3-5 kişi datacenter ziyareti yaparak görmüş olduk.Ama hack olayına birşey diyemeyeceğim tabi.Araplar hangi mantıga dayanarak yaptılar bilemeyiz |
|
| ||||
| ||||
|
Gelen vuruyor,geçen vuruyor bu ne böyle
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |