| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| Nixcon 1 asır geçse bile büyüyemez, müşteri memnuniyeti eksilerde. Sunucuya ram ilave ettirecektim, stokta şu kadar ram var mı diye soruyorum, var diyorlar. Kullanmadığım ram' in parasını (Bir sonraki ödeme dönemine 3 hafta varken, yani ram' i 3 hafta kullanacağım; normal fiyarın %75' i olmalıydı; %25 indirim yapmaları gerekiyordu. Her neyse anlayış meselesi..) bir aylık peşin alıp; üstüne 3 hafta sonra takıyorlar ; taktıktan sonra sunucu + ekstra ram ücreti talep ediyorlar.. Dürüstlük desen yok, nerden çakabiliriz mantığıyla müşterinin anasını ağlatıyorlar. Bir de her gün arayıp şehirler arası telefon ücreti ödemek.. Ve her zaman bekletilmek.. Müşteri memnuniyetine verdikleri önem bu olmasa gerek.. Nixcon 2009' u çıkarırsa bence şanslı.. Nixcon
__________________ From hell 2 heaven.. |
|
| ||||
| ||||
|
Can beyle msn yoluyla iletişime geçtim.Çarşamba günü sitelerinin aktif olacağını söylemişti bugün pazar hala bir ses yok Türkiye'den bir dc ile çalışmam gerekli deneme açısından.Nixcon'u unmetered olmasıyla sebebiyle deneyeceğim konuyu açtığıma bin pişman oldum Ben hala beklemedeyim Nixcon'u...
|
|
| |||
| |||
|
Hep derler zaten kardeş boşver sen.. Bence hiç yanaşma. Mis gibi ni.net.tr var, orda da unmetered. Al bir sunucu topla koy, başın ağrımasın
__________________ From hell 2 heaven.. |
|
| ||||
| ||||
|
Yanı niye nixcon'u bekliyorsunuz bizde hizmet detayları ve çeşitlilik daha fazla Bu arada TŞK darkwinter
__________________ Netinternet Telekom Artık daha çok zamanınız var! Üyelik ve Partnerlikler :cPanel INC. , Parallels , DirectAdmin , Netenberg , RIPE , Redhat , Microsoft(Bitmedi) ,GeoTurst |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
Nixconun ekmeğiyle oynama osman abi
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri - YS-839 |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
Selamlar, Nixcon sağlam ama hangi yönden sağlam bunu bilmeniz gerek! Sizin sıkıntınız bu.... Nixconun hatları sağlam ve hızlıdır. Ben araştırıyorum bunları TürkTelekom ile çok açayip bi anlaşmaları var tam çözemediğim için yazmıyorum nasıl birşey olduğunu çözdüğümde paylaşırım resmi işlemler olduğu için her bilgiye elini kolunu sallayıp ulaşamıyosun. Nixconun veri merkezin neresi sağlam? Netİnternetin hat ihtiyacını Nixcon karşılıyor ama hiçbir şekilde Nixcon ile bağlantıları yok sadece hattı onlardan alıyorlar ve bakınız Ni-Osman'a ondan şikayetci bir müşterisini gördünüzmü? Ben esaslı bir müşterisinin sorununun çözülmediğini görmedim bugüne kadar 1-2 tane boş boğaz müşterisiyle karşılaştım ama o müşteriler kimde olsa mutsuz olur o tiplerden yani başta kendileri sorun olanlardan. Sizin Nixconun ekibiyle bir sıkıntınız var ise bu o datacenterın kötü olduğu manasına gelmez. Nixcondaki sunucuların hızlarının iyi olduğunu hepiniz bilirsiniz ve Nixconun ekibinden verdiği teknik destekten memnun değilseniz ama sunucum Nxcon hattı kullansın ve desteği iyi olsun diyorsanız size önerim Ni-Osman yani Netİnternet olucaktır. Nixcon hızı ama Ni-Osman farkı... |
|
| ||||
| ||||
|
tşk yukarıdaki yorum için.. bu arada Nixcon Networks Inc. açıldı neden kapalıydı diye soranlar görebilir https://manage.nixcon.com.tr/ bu yeni müşteri paneli boşa tıklamayın giremezsiniz sadece kullanıcı açılınca firmadaki yetkililerin tanımladıgı ip den girilebilecek. Gayet mantıklı ve güvenli olmuş.
__________________ Netinternet Telekom Artık daha çok zamanınız var! Üyelik ve Partnerlikler :cPanel INC. , Parallels , DirectAdmin , Netenberg , RIPE , Redhat , Microsoft(Bitmedi) ,GeoTurst |
|
| ||||
| ||||
|
Rica ederim Osman hocam ben gerçekler neyse onu söyledim ama Nixconun sitesine ulaşamadım yine? |
|
| ||||
| ||||
|
Geri kapatmışlar demekki 8)
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |