| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
| Quote: 2GB DDR2 RAM 250GB SATA 7,200RPM Harddisk CentOS İşletim Sistemi 100Mbps Full Uplink Port 10 Mbps (95%) bandwidth Reklama girmesin fiyatı Özel Mesaj atıyorum... |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
|
|
| ||||
| ||||
|
Eleştiriye gelemiyorsunuz Galiba Ni Bey : ) Hiç Bir forumda Rep Puanı birşey ifade etmedi benim için onuda bilin.Ben işime bakarım. Siz bana tiki diyorsunuz alınıyormuyum Ni Abi : ) Tickhi Benim Nickim Ansiklopedik anlamını arıyorsanız onuda söyliyeyim.Afrikada Tapılan Heykellere Deniyor : ) |
|
| |||
| |||
|
ni-osmanida tanimiyorum, nixcon ekibinide ama biliyorum ki: Turkiye'de DC hizmeti veren firmalar hani bizim bucak bucak kactigimic FDC gibi DCler varya onlarin kalitesine bile belki bir 5-10 yil sonra ulasacak o zamana kadarda sektor ile alakamiz kalmayacak oturup coluk cocugu sevecegiz, aslinda okuyup yazmayan bir tipim var, cok sik elestiride bulunmam ama Turkiye uzerinde DC hizmeti ne demek oncelikle bunu tartismak lazim al TTNet'den fiber cablonu zort sunucu sat zurt bozulsun pat para iste
__________________ Fabrikadan yeni cikmis bir makineden, bir akademisyen ile rekabet etmesini beklemek hic de adil degildir - Alan Turing |
|
| ||||
| ||||
|
GODAttach arkadaşım ne güzel konuştum işte bizde bunları tartışıyoruz ama eleştiriye bile gelemeyen bu firmaların büyümesi söz konusu bile değil emin olabilirsiniz...
|
|
| ||||
| ||||
|
Beni ancak benden hizmet alan biri eleştirebilir Seni hayatımda ne gördüm nede sana hizmet verdim ![]() @GODAttach Haklı Türk veri merkezlerinde bir Theplanet gibi hizmeti beklemek saçmalık olur Türkiye de verilecek hizmet her zaman için sınırlı kalır ancak düşününce Türkiye içindeki servis sağlayıcılarına bakınca sanırım en ilerideki firmalardan biri oluyorum. Kendi hataları dışında veya donanımsal nedenler haricinde kimseyi ne üzdük nede aldığı hizmetten faydalanamamasını sağladık. İnşallah daha iyisinide yapacağız yeni şeyler yapıyoruz durmuyoruz bugüne kadar kim 10mbps hattı 200 ytl ye alıp 24 saat non-stop 10 olarak kullanabilmiş türkiyede fiyat/performans şeklinde bakınca şuan zaten altarnatifsiz hizmeti veriyoruz.. Tickhi senin yaptığın eleştiri tanımadığın insanlar hakkında abiniz ablanız şeklinde konuşmak sadece bir ayıptır. Kimsenin benim hakkımda bu şekilde hitap etmesinden hoşlanmam.. Netinternet den şu nedenlerle çalışmam yada çalışırım ama söyle olursa çalışamam şeklinde yazarsan eleştiri yapmış olursun (Neden anlattım? Çünkü eleştiriye gelemiyorsunuz demişsin)
__________________ Netinternet Telekom Artık daha çok zamanınız var! Üyelik ve Partnerlikler :cPanel INC. , Parallels , DirectAdmin , Netenberg , RIPE , Redhat , Microsoft(Bitmedi) ,GeoTurst Last edited by Ni-Osman; 04.04.08 at 22:33. |
|
| ||||
| ||||
|
Tartışmanız yersiz. Burası zaten nixcon konusu. Ben toplayayım konuyu o zaman. Mesela hacklendikten sonra müşteri kaybettiklerini duydum. Düşüşe geçmişler ve öyle devam edeceğe benziyor.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
|
@CaLViN haklısın o nedenle ben işime devam edeğim konunun bana ait yazılan kısmında cevap yazdım sadece..
__________________ Netinternet Telekom Artık daha çok zamanınız var! Üyelik ve Partnerlikler :cPanel INC. , Parallels , DirectAdmin , Netenberg , RIPE , Redhat , Microsoft(Bitmedi) ,GeoTurst |
|
| |||
| |||
| Quote:
Sebebi sen ahmet mehmet cemal degil sebebi sektordeki profesyonel sayisinin azligi efendim. Diger problemler biz cocukkende vardi buyuduk simdi yaslaniyoruz maalesef hala var.
__________________ Fabrikadan yeni cikmis bir makineden, bir akademisyen ile rekabet etmesini beklemek hic de adil degildir - Alan Turing |
|
| ||||
| ||||
|
Benim replerimi arakadaşımıza verebilirsin.
__________________ MyBBHost.Net - MyBB Hosting 7/24 Ticket Support %100 MyBB compatible hosting solution. Last edited by CaLViN; 05.04.08 at 02:03. Reason: çok ağır olmuş düzelttim durumu. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |