| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
|
Rep geri iade edildi biz iş yapıyoruz lütfen sadece bizimle ticareti olan bizim hakkımızda konuşsun ki konuşuyorlar da.
__________________ Netinternet Telekom Artık daha çok zamanınız var! Üyelik ve Partnerlikler :cPanel INC. , Parallels , DirectAdmin , Netenberg , RIPE , Redhat , Microsoft(Bitmedi) ,GeoTurst |
|
| ||||
| ||||
|
neyse konu uzamasın.Buarada Nixcon Açılmış : )
|
|
| ||||
| ||||
|
Yeni sitesini hiç beğenmedim
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
bizim ofisede baya yakin nixcon gelip dovmezler insallah elestirilerden dolayi ![]() dereboyundayim bende. Kendime Not: Guvenlik gorevlisini her geleni iceri almamasi konusunda uyar.
__________________ Fabrikadan yeni cikmis bir makineden, bir akademisyen ile rekabet etmesini beklemek hic de adil degildir - Alan Turing |
|
| ||||
| ||||
|
Bu Dereboyu, Silikon Vadisi gibi bişi oldu çıktı tüm hostçular orada
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
Evet konu uzamasın. Yurt dışında gözünüz açmış arkadaşlarımız Türkiyede kaliteli yerlerin ve kaliteli hizmet alabilecekleri yerleri bilmiyorlar çünkü onlar hep orada bizlerden uzakta kalıcaklar. Birkez daha tekrerlıyorum burası nixcon hakkında tartışma başlığı ve ben Nixcon'u savunmuyorum az önce bassettiğim kaliteli yerler ve kaliteli hizmet alabileceğiniz yerler dedim burda bassettiğim yerler arasında Nixcon bulunmamaktadır. Bilmiyorum konu uzasın diyemi bizlerin yaptığı açıklamalara zıt yanıt verdi bu arkadaşlarımız ama Ni-Osmanın dediği gibi önce bi hizmet alın sonra yorum yapın Türkiyedeki DC'ler hakkında... Saygılar, |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| Quote:
__________________ Fabrikadan yeni cikmis bir makineden, bir akademisyen ile rekabet etmesini beklemek hic de adil degildir - Alan Turing |
|
| |||
| |||
| Quote:
burasi bir tartisma platformu tabii ki zit dusunceler olacak yok herkes koyun psikolojisi ile devam edecekse zaten yenilik olmaz stable bir yasantimiz olur ama amacimiz yasantimizi stable kilmak degil, sunuculari stable kilmak. Turkiye'deki DC'ler hakkinda bir kac post once birsey yazmistim "sanirim" ozellikle okumamdiniz. Zart TTNet'den fiber cablo al zurt Sunucu SAT zort bozulsun para iste. sonra bir post daha atmisim azizim farki bir bakis acisi olsunda buradaki arkadaslarimiz ile guzel guzel tartisalim diye demisim ki: Sektorde profesyonel eksikligi var bunu burada acikca gorebiliyoruz herhalde degil mi? sonra siz gelmissiniz acaba zitlasiyormuyuz ne diyorsunuz. Banane Ni-Osman'dan yahu verdiginiz ornek bile kisiye ozel Ni-Osman diye bir ornek vermeniz ne kadar mantikli? ni.com.tr iyi bir firma deseniz (daha iyi olmazmiydi) hani yazi yazmak icin mi oturup yaziyorsunuz amaciniz insanlari provake etmek mi anlamadim bkz: Tickhi son postunda demis ki: Konumuz Nixcon cok gecmemis hemen yazmissiniz alakasiz birseyler, eh birakinda fiberkablolar hakkinda konusalim, turkiye alt yapisi hakkinda konusalim dosenen DSLAM portlar icin TTNet'e kufurler edelim, routingden dolayi canimiz yansin pisman olalim sonra eminim Turkiye'de bir DataCenter ile calisacagizdir malum bu gidisle Turkiye disina cikamiyicaz hehehehe.
|
| ||||
| ||||
|
Ağzından bal damladı resmen.İbrahim Tatlıses'in dediği gibi Türkiye'de Oxford vardıda bizmi Okumadık ?
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |