| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
|
"Boşverin, cana geleceğine mala gelsin." Dersem saldırırsınız sanırım ![]() İşin şakası bi yana kötü olmuş gerçekten. 9000 sunucu filan deniyor hadi bunu düz hesap 5000 sunucu yapalım 5000 sunucunun 1 tanesinde 150-200 site barındığını düşünsenize ne kadar kötü bi durum... Allah yardımcıları olsun vallahi sabotaj da olabilir
__________________ JetTasarım - WebTasarım ve Internet Hizmetleri +90 252 613 28 24 - satis@jettasarim.com.tr |
|
| |||
| |||
|
Büyük Geçmiş olsun üzücü bi durum Konu dişi Jet Tasarim Cpanel lisansi nerden alabiliriz? Konu dişi |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
|
|
| ||||
| ||||
|
Saldırın JetTasarim'a ![]() gunes, konu dişi, azı dişi gibi birşey mi
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
__________________ Güzel gören güzel düşünür, Güzel düşünen hayatından lezzet alır... Bediüzzaman Said Nursi |
|
| |||
| |||
|
valla tam bir felaket altından zor kalkarlar gibi
|
|
| |||
| |||
|
Etkilenen yalnızca hizmetmiş, sunucularda problem yok deniyor. Yalnızca bir sunucunun psu' ndan kaynaklı bir yangınmış, elektriği kesmek zorunda kalmışlar ilgili bölümde; itfayiyenin isteği doğrultusunda; elektriği açmalarına izin vermemişler. Resmi bir açıklamadan değil; yalnızca duyduğumu aktarmak istedim..
__________________ From hell 2 heaven.. |
|
| |||
| |||
|
Bugün tüm makinaları taşıdım, nihayet sunucularda herhangi bir problem olmadığı doğru fakat bağlantı o kadar kötü ki aklınız almaz. 1 html sayfanın açılması için 45 saniye beklemeniz gerekiyor. PHP için ağzımı bile açmıyorum. Ek olarak ip lerde sorun yaşadıkları için hiç bir mail gitmiyor, ulaşmıyordu. Kurtuldum ama üzüldüm kaliteli hizmet veriyorlardı. softlayer neler yapacak göreceğiz
__________________ |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |