| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Dallas TX verimerkezinde yangın çıkmış bugece , makinaları kurtardık başka bir datacentere taşıyacağız diyorlar ama ben pek ihtimal vermiyorum 8 saat oldu halen bütün server kapalı . Tamdaa softlayere geçecektim yaf çok kötü oldu. adım adım yangın Hstntx1 Wide Spread Outage - The Planet Forums
__________________ |
| |||
| Geçmiş olsun hocam üzücü bi durum ![]() |
| |||
| saolasın orada fiber kablolar burada da benim ciğerim yanıyor ![]()
__________________ |
| |||
| Geçmiş olsun hocam.. Hosting işini bu yüzden çok sevmiyorum, 24/7 kesintisiz hizmet vermek durumundasın.. 9000 sunucu etkilendi demişler ki rakamı bence indrimişlerdir. 7500 müşteri ne yapar? Bir kısmı ayrılır tabiki; herkesin işi gücü var. Çok risk var bu işte ![]()
__________________ From hell 2 heaven.. |
| |||
| Planet da biterse Softlayer tekel olur ![]()
__________________ From hell 2 heaven.. |
| |||
| hehhe katılıyorum softlayer birinci olma yolunda ilerliyor zaten. Planettekilere geçmiş olsun. |
| |||
| ThePlanet, Ev1Servers ile birleştikten sonra tam bir kâbusa dönüştü.
__________________ halid-can! |
| ||||
| Arkadaşlar SoftLayer'in 1. olduğu falan yok heyecan yapmayın daha nice verimerkezleri var LT'ye, SL'ye gelene kadar Amerika'da ![]()
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |