| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
|
Zaten arkadaşın ilk yazdıklarını bende anlamıyordum, 6 ay muhabbet edince çözdüm kendisini ![]()
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
portekiz ve hollanda elendi soktayim.
__________________ Fabrikadan yeni cikmis bir makineden, bir akademisyen ile rekabet etmesini beklemek hic de adil degildir - Alan Turing |
|
| ||||
| ||||
|
inş. final oynarız diyorum ama önsezilerim pekte öyle olmayacak diyor. Hayırlısı olur inş. En azından arda servet gibi oyuncular olsaydı ya da bu tip iki üç oyuncu olsaydı şansımızı %50 olarak görüyordum. Umarım yanılırım ve yine son dakika golü atar geçeriz. . Milli takımımızın maçları sadece benim değil sunucularımın bile kalbini durduruyor bağlantısını kesiyor anlayacağınız yürek dayanmıyor hem canlı hem cansız.
|
|
| ||||
| ||||
|
ilk mesajda yanlış kadroydu ama neyse :p
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |