| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
|
2 dvdrom vardı birini çıkardım değilde birbirlerine yapışık duruyorlardı ve ısınıyordu Dediğin mantıklı aslında dvdromu üste hddyi alta alsam daha mantıklı Unutmadan yapayım en iyisi |
|
| ||||
| ||||
|
sorunumu çözdüm fakat geçici. ramlerle alakalı sanırım benim anakartın devri geçmiş. 256 256 iki adet taktım ekranda titreme yok şu an ama ben 1024 1024 iki tane takmak istiyorum sorun oluşuyor anlamıyorum. bios update aklıma geldi fakat mantığı nedir anlatırsan iyi olur. 512 512 taktım yine sorun var poff |
|
| |||
| |||
|
Rica etsem anakartın modelini yazar mısın senin için bakacağım.
__________________ From hell 2 heaven.. |
|
| ||||
| ||||
|
Dediğim gibi, ana kartın yeni ramlerin mhz lerini desteklemiyordur. Bu sebeple sorun yaşıyorsun. Bu durumda bios güncellemesi işe yaramaz yapman gereken bordu değiştirmek. Saygılar. |
|
| ||||
| ||||
|
benim ekranda arada oynuyor ama pc daha yeni :o
|
|
| ||||
| ||||
| Onur Sanırım hdd yi ters takmışsın yada ben ters görüyorum ![]() Hdd o şekilde takılınca diskler ters döner ve kısa sürede kafa çakmaya başlar : ![]() uzaktan tekrar resmini çekermisin o en üsttemi yoksa en alttamı ? Normalde harrdik şu şekilde yani aşağıya bakması gerekiyor ![]() |
|
| ||||
| ||||
|
Tersten çektiğim için o şekilde görünüyor olabilir.Normal bir şekilde takılı.O kadar acemi değiliz |
|
| |||
| |||
|
la ne ilgisi var ezbere bir sürü şeyler yazmışsınız ![]() masaüstünde sağ tık özellikler de yeni açılan pencerede ayarlar sekmesine gel gelişmiş sekmesine tıkla yeni açılan 2. pencerede mönitör sekmesine gelerek ekran yenileme sıklıgını 85 hertz yap lcd ise 75 yap |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |