| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| yükledim ama taratmayı başlatamadım nasıl başlatıcam arkadaşlar |
| ||||
| bdc --files / yazın tüm sunucuyu tarasın ya da bdc --files /home yazın homeyi tarasın ya da home yerine istediğiniz yeri yazın orayı tarasın
__________________ Kişisel: www.tahsinaltay.com Ticari: www.netbilsis.com Joomla Kitabı : www.pusula.com/joomla.html |
| |||
| dediğiniz kodu yazıyorum ama tarama yapmıyor ama bunu root dizinde yapıyorum doğrumudur? |
| ||||
| istediğiniz yerde yapabilirsiniz ssh üzerinden yapın yeterli. Birde aldığınız hata nedir?
__________________ Kişisel: www.tahsinaltay.com Ticari: www.netbilsis.com Joomla Kitabı : www.pusula.com/joomla.html |
| |||
| aldığım hata : -bash: bdc: command not found |
| ||||
| sizin kurulum başarılı sonlanmamış sanırım. Kurulumu tekrar yapın
| |||
| kurulum sonu: yum -y install libstdc++-libc6.2-2.so.3 Setting up Install Process Setting up repositories Reading repository metadata in from local files Excluding Packages in global exclude list Finished Parsing package install arguments Nothing to do |
| ||||
| Kurulum için: wget http://netlojik.com/bitdefender/BitD...cc29x.i586.rpm rpm -i BitDefender-Console-Antivirus-7.0.1-3.linux-gcc29x.i586.rpm
| |||
| [root@ekonomik02 ~]# bdc --files /home BDC/Linux-Console v7.0 (build 2492) (i386) (Dec 11 2003 13:24:00) Copyright (C) 1996-2003 SOFTWIN SRL. All rights reserved. çıkan sonuç bu tarama yaptımı bu şimdi pek yapmışa benzemiyor ama |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |