| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
SSH'a aynı anda aynı pencereye 2 kişi bağlanın, biri yazsın diğeri görsün.. |
|
| |||
| |||
|
rpm -e BitDefender-Console-Antivirus-7.0.1-3 kullanarakda sunucudan kaldirabilirsiniz. Last edited by Darkcode; 13.07.08 at 21:19. |
|
| |||
| |||
| Arkadaşın sorunu bendede oldu bunu nasıl çözebiliriz?nasıl tam yolu bulabilliriz..
|
|
| ||||
| ||||
|
Komutu denemedim fakat # bdc --files /home >/cikti.txt komutunu uygulayıp daha sonra # nano /cikti.txt olarak baktığınızda görünmüyormu ? Deneyip cevap yazan olursa sevinirim. |
|
| ||||
| ||||
|
Selam, Bitdefender kurulu olduğunda virüslü dosya geldiğinde otomatik olarak siliyormu merak ettim, örneğin user virüslü bir dosyayı ftpsine attı anında siliyormu? Bildiğim kadarıyla nod32 de böyle bişey vardı. Saygılar.
__________________ Bir kişinin ki yardımcısı Allah ola, Var kıyas eyle ol ne şah ola!. |
|
| ||||
| ||||
|
Bitdefender sürekli olarak çalışmadığı için silmiyor.Ancak tarama yaptıgın zaman yolunu gösteriyor.
|
|
| ||||
| ||||
|
bulmuyoki ![]() Results: Folders :6541 Files :8111 Packed :281 Infected files :0 Suspect files :0 Warnings :0 I/O errors :0 Files/second :117 Scan time :00:01:09
__________________ Linux İrc systems |
|
| ||||
| ||||
|
@Selena : Bitdefender zararlı dosyaları tesbit eder, kodları değil |
|
| |||
| |||
|
kodları bulacak bir sey var mı acababa ? Sanırım yok |
|
| |||
| |||
|
ben bunu vpsme kurmak istiyorum ama bi türlü olmuyor. centos kullanıyorum. clamav denedim oda olmadı. biri yardım etsin acil.
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |