| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack (4) | Seçenekler | Stil |
| |||
| # MaxRequestsPerChild: the number of requests each child process is # allowed to process before the child dies. The child will exit so # as to avoid problems after prolonged use when Apache (and maybe the # libraries it uses) leak memory or other resources. On most systems, this # isn't really needed, but a few (such as Solaris) do have notable leaks # in the libraries. For these platforms, set to something like 10000 # or so; a setting of 0 means unlimited. # # NOTE: This value does not include keepalive requests after the initial # request per connection. For example, if a child process handles # an initial request and 10 subsequent "keptalive" requests, it # would only count as 1 request towards this limit. # MaxRequestsPerChild 0 merhaba verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim... değerini 10000 yapmam gereken yer burasımı yardımcı olur musnuz apache içindeki httpd.conf dosyasında var bu satır |
| ||||
| apache 2.26 ya geçtiğimden beri csf aşırı derecede bloklama yapıyor sebebini bilen varmı acaba outlook delirdi gelen maillerden artık |
| |||
| Alıntı:
Bende Üyelere Mail Gitmiyor Gmail gidiyor Hotmaile Gitmiyor Ama Bana Hotmaile Gitmedi Gönderilemedi Maili Geliyor Bu Sorun Mail Sorunumu Yoksa Bu Yükledigimiz Güvenlik Patch Buna Bir Engellmi Oluyor Konu prowas tarafından (22.11.07 Saat 10:22 PM ) değiştirilmiştir.. |
| |||
| hasan abi 10 numara yahu:] teşekkürler gerçekten güzel döküman olmuş ![]() |
| ||||
| arkadaşlar bu bana mail yollamıyor artık neden olabilir ? |
| |||
| Merhaba, baştada anlatıldığı şekilde sorunsuz olarak bu firewallu kurdum ve ayarlarını yaptım fakat server kilitleniyo. neden olabilir bu durum. yardımcı olurmusnuz? |
| |||
| merhaba arkadaslar ben kurdum yalnız ftp ye bağlandığında girmiyor ve adamı banlıyor |
| |||
| veya hata veriyor kimse giremiyorum frevall ı kapattımı girebiliyor |
| ||||
| firewall çalışırken giremiyorlarsa demekki ayarlarını yanlış yapmışsınız demektir.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.whmdestek.com/guvenlik-makaleleri/176-csf-configserver-security-firewall.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| CSF(ConfigServer Security & Firewall) Kurulum + Ayalar Resimli Anlatım - YasamTR.Com | This thread | Pingback | 28.10.07 07:55 PM | |
| CSF(ConfigServer Security & Firewall) Kurulum + Ayalar Resimli Anlatım - Webmaster Forum | This thread | Pingback | 13.08.07 05:52 PM | |
| (CSF) ConfigServer Security & Firewall - Sayfa 2 - Webmaster Forum | This thread | Refback | 07.08.07 11:15 AM | |
| Makalelerimiz (Ç)alanlar - rhc.com.tr - cpanel.com.tr - Sayfa 3 - Webmaster Forum | This thread | Refback | 31.07.07 02:51 AM | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |