| |||||||
![]() |
| | LinkBack (4) | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
|
nerde yalnış yapmış olabilirim ve sizin resmini koyduğunuz açıklamada olmayan ayarlar var bende onlara dokunmadım
|
|
| |||
| |||
|
httpd.conf içindeMaxRequestPerChild Diye Bir Yazı Yok İyice Kontrol Ettim Yok :s |
|
| |||
| |||
|
CSF de bazı değişimler oldu ve yetenekler eklendi. Sizin anlatımınız v2.57 içindir fakat şu anda v3.05 çalışmaktadır. Sizin makaledeki versiyonun üzerine 39 önemli-önemsiz güncelleme yapılmıştır. Güncel versiyonu ele alır düzenlerseniz kuşkusuz yararlı olacaktır. Bir de dikkatimi çeken LF_TRIGGER = 5 yapılması gerektiğini yazmışsınız fakat o ayaeın 1 veya 0 yapılarak açılıp açılmaması sorulmakta. bir altındada eğer 1 olarak açarsanız saniye değeri vermenizi LF_TRIGGER_PERM = ayarındada eğer 1 yazarsanız süresiz banlayacağını eğer 3600 gibi bir salise değeri verirseniz karşılığı saniye kadar banlayacağını belirtmiş. İngilizcem çok iyi değil yanılıyorsam lütfen düzeltiniz. # The following[*] triggers are application specific. If you set LF_TRIGGER to# "0" the value of each trigger is the number of failures against that# application that will trigger lfd to block the IP address## If you set LF_TRIGGER to a value greater than "0" then the following[*]# application triggers are simply on or off ("0" or "1") and the value of# LF_TRIGGER is the total cumulative number of failures that will trigger lfd# to block the IP address## Setting the application trigger to "0" disables it Mesela şu forumdada listede lf_trigger ayarının 1 olarak işaretlendiğini gözlemledim. Forum cPanel Fakat crippynin forumunda da bir kaç kişi deneme yayısı olarak bir değer yazılması gerektiğini belirtmiş. Kafam biraz karışsana önemli mi bilemiyorum. Yeni versiyonda modsecure için log ayarıda en altta var burada error log u göstermişler standart olarak o değerin düzenlenmesi gerekiyor mu acaba? Sevgiler. Son Düzenleme: djalpha; Tarih / Saat: 29.01.08 03:39. |
|
| ||||
| ||||
|
deli olucam son versiyona yükselttikten sonra sunucuya pingler tam gitmiyor en düşük levelde bile bu sorun var içinizde bu sorunla karşılaşan varmı acaba ?
|
|
| |||
| |||
|
Eğer blokladığınız IP ler çok önemli değilse bazen iptablesi yenilemek boşaltmak bu tip hatalarda işe yarayabilir. Örneğin ftpden dosyaları indirir yada gönderirken ard arda hızla gönderim olduğu için beni 5 dk lığına bloklardı sistem. Bunu aşağıdaki 3 komutla düzeltmiştim. service iptables stop iptables -F service iptables start |
|
| ||||
| ||||
|
Bu conf baya eski kalmış yeni özellikler çok daha iyi durumda yenisini yazırlasak iyi olur 8) Özellikle SYN_FLOOD olayına hayran kaldım
__________________ Netinternet Telekom Artık daha çok zamanınız var! Üyelik ve Partnerlikler :cPanel INC. , Parallels , DirectAdmin , Netenberg , RIPE , Redhat , Microsoft(Bitmedi) ,GeoTurst |
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri - YS-839 |
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
|
evet yaz Osman hocam istekler çoğaldı
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
Tamam geliyor ozaman
__________________ Netinternet Telekom Artık daha çok zamanınız var! Üyelik ve Partnerlikler :cPanel INC. , Parallels , DirectAdmin , Netenberg , RIPE , Redhat , Microsoft(Bitmedi) ,GeoTurst |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.whmdestek.com/guvenlik-makaleleri/176-csf-configserver-security-firewall.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| CSF(ConfigServer Security & Firewall) Kurulum + Ayalar Resimli Anlatım - YasamTR.Com | This thread | Pingback | 28.10.07 19:55 | |
| CSF(ConfigServer Security & Firewall) Kurulum + Ayalar Resimli Anlatım - Webmaster Forum | This thread | Pingback | 13.08.07 17:52 | |
| (CSF) ConfigServer Security & Firewall - Sayfa 2 - Webmaster Forum | This thread | Refback | 07.08.07 11:15 | |
| Makalelerimiz (Ç)alanlar - rhc.com.tr - cpanel.com.tr - Sayfa 3 - Webmaster Forum | This thread | Refback | 31.07.07 02:51 | |