| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack (4) | Seçenekler | Stil |
| ||||
| Hasan(whmdestek) yeter bırak bu ırkçılığın, iyice uyuz oldum sana. ustanın rep ayarlarını düzene sok ![]() |
| ||||
| Main >> ConfigServer Security & Firewall - csf v3.06 Kısmında seçeneklerde, Firewall Deny İPs kısmına gelirsin ban yemiş ip'leri seçer silersin, Change butonuna basarsın daha sonra gelen ekranda Restart csf + lft Butonuna basarsın csf kendini restartlar banlar kalkar.
__________________ İmkansız Sadece Zamandır ! |
| |||
| merhabalar... csf yi kurdum fakat bir kaç sorunum var... server'ımda torrent sitesi barındırılmakta. ve kendimden örnek verecek olursam 250 tane torrentim aktif olarak çalışmakta. bilirsiniz torrent programı siteye indirilen ve gönderilen veriyi zaman aralıkları ile otomatik olarak iletmektedir. bu da fazla sayıda bağlantı oluyor demek. kullanıcılar modemlerinden açtığı port ile veri alışverişi sağlıyorlar... csf yi başlattığım zaman aktif kullanıcılarım otomatik olarak 2 dakika içerisinde banlanıyor. ip bağlantısını fazla tutuyorum ama sonuç değişmiyor. acaba nasıl bir ayar yapmalıyım. şimdiden teşekkürler... Konu guv2000 tarafından (14.03.08 Saat 08:00 PM ) değiştirilmiştir.. |
| |||
| Merhaba şimdi bu csf koruması Virtuozzo ile kurulan vps'lerde calışmazmı diyorsunuz eth0 ayarı ilet venet0 arayı ile bir ilgisi olabilirmi ? denemedim ama cpanel yükleniyor daha. |
| |||
| vps'de calıştırdık csf 'yi şimdi ni-osmanın yeni hazırlıcagı dökümanı bekliyoruz. |
| |||
| Merhaba Arkadaşlar. Bu yazılımı kurdum yalnız. dediginiz ayarların hepsini yaptım resimdeki gibi. cpanel'e ftp'ye webmail' veya outlook express üzerinden bir kere hatalı şifre girilince kullanıcı banlanıyor bu konuda yardımınıza ihtiyacım var |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.whmdestek.com/guvenlik-makaleleri/176-csf-configserver-security-firewall.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| CSF(ConfigServer Security & Firewall) Kurulum + Ayalar Resimli Anlatım - YasamTR.Com | This thread | Pingback | 28.10.07 07:55 PM | |
| CSF(ConfigServer Security & Firewall) Kurulum + Ayalar Resimli Anlatım - Webmaster Forum | This thread | Pingback | 13.08.07 05:52 PM | |
| (CSF) ConfigServer Security & Firewall - Sayfa 2 - Webmaster Forum | This thread | Refback | 07.08.07 11:15 AM | |
| Makalelerimiz (Ç)alanlar - rhc.com.tr - cpanel.com.tr - Sayfa 3 - Webmaster Forum | This thread | Refback | 31.07.07 02:51 AM | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |