| |||||||
![]() |
| | LinkBack (4) | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
|
CSF' nin Firewall configuration butonuna tıklayıp, ayar bölümüne giriniz. Mail için: LF_SMTPAUTH FTP için: LF_FTPD POP3 için: LF_POP3D Webmail & cPanel için: LF_CPANEL Girmiş olduklarınız; LFD' nin kaç hatalı girişte kullanıcıyı bloklaması gerektiğine ait değerlerdir. Not: karşılarına girdiğiniz sayılar ne kadar düşük olursa o kadar iyi. Ben 5 kullanıyorum misal.
__________________ From hell 2 heaven.. |
|
| |||
| |||
|
hocam o bölümleri beş yaptım yalnız LF_TRIGGER bölümü 1 imiş onu 5 yaptım sanırım düzeldi. bu arada bu resimdeki ayarlar eski sürüm için. ve yeni sürümde daha cok fazla yenilik var buna göre bir anlatım yaparlarsa iyi olur yoksa bu hatalar sorun yaratabilir. |
|
| |||
| |||
|
LF_Trigger tam olarak ne işe yarıyor? WHM'de ayarlarına girdiğimizde anlatmış ama anlamadım.
|
|
| |||
| |||
|
LF_Trigger Kaç Yanlış login denemesinde ip banlansın örnegin ; LF_Trigger 5 ise 5 kere üst üste ftp pop3 cpanel admincp vb. login gerektiren yerlere yanlış şifre denerse o İP csf Tarafından banlanır |
|
| |||
| |||
|
burdaki ayarlara göre uygun olan yerleri ayarladıgımda cpanel e girilmiyor cpanel i blokluyor bunun için hangi ayarı degısmem lazım
|
|
| |||
| |||
| Quote:
Merhaba, CSF(ConfigServer Security & Firewall) verdiğim linki bi incelermisin? |
|
| |||
| |||
|
sağol ömür ama ne yazıkki işe yaramadı |
|
| |||
| |||
|
Kusura bakmayın arkadaşlar flood yapıyor olacam ama 3 gün geçti aradan dedim belki konu tazelenirse bilgisi olan bir arkadaş benim sorunuma yardımcı olabilir cpanel in bloklanmaması için hangi ayarını degişmem lazım
|
|
| ||||
| ||||
|
Şuana kadar 2 sunucuda problemsiz ayarladım çalışıyor fakat 1 sunucumda problem oldu. Firewall Status: Enabled but Stopped diyor.Start dediğimde ise şöyle bir ekran geliyor; Quote:
|
|
| |||
| |||
|
sürekli csf yi kurarım müşterilerime yeni aldıgım makinelere filan ilk defa bole bir hata ile karşılaştım. Starting csf... Cannot use PS_INTERVAL with DROP_IP_LOGGING enabled. DROP_IP_LOGGING disabled Flushing chain `INPUT' Flushing chain `FORWARD' Flushing chain `OUTPUT' Restarting bandmin acctboth chains for cPanel iptables LKM ipt_owner missing so this firewall cannot function unless you enable MONOLITHIC_KERNEL in /etc/csf/csf.conf Error: aborted, at line 203 ...Done. nedir bu bilginiz varmı acaba |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.whmdestek.com/guvenlik-makaleleri/176-csf-configserver-security-firewall.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| CSF(ConfigServer Security & Firewall) Kurulum + Ayalar Resimli Anlatım - YasamTR.Com | This thread | Pingback | 28.10.07 20:55 | |
| CSF(ConfigServer Security & Firewall) Kurulum + Ayalar Resimli Anlatım - Webmaster Forum | This thread | Pingback | 13.08.07 18:52 | |
| (CSF) ConfigServer Security & Firewall - Sayfa 2 - Webmaster Forum | This thread | Refback | 07.08.07 12:15 | |
| Makalelerimiz (Ç)alanlar - rhc.com.tr - cpanel.com.tr - Sayfa 3 - Webmaster Forum | This thread | Refback | 31.07.07 03:51 | |