| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack (4) | Seçenekler | Stil |
| ||||
| root olarak ssh a bağlanalım.komutları yazalım. rm -fv csf.tgz wget http://www.configserver.com/free/csf.tgz tar -xzf csf.tgz cd csf sh install.sh csf kurulumu bitmiştir. whm üzerinden csf yi ayarlayabilirsiniz. csf yi sunucudan kaldırmak isterseniz şu komutları uygulamanız yeterli cd /etc/csf sh uninstall.sh
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
| |||
| Alıntı:
merhaba birde ayarlarını söylersem çok makbule geçer |
| ||||
| ıhımmms zaten ssh portu ve diğer servisler için olan portları CSF otomatik atar kilitlenmemeniz için. CT altındaki Connection Tracking kısmını 200'e ayarlamanızı, httpd.conf içindeki MaxRequestPerChild'i 10000 yapmanızı tavsiye ederim. MaxRequestPerChild düşük olduğu zaman, csf normal kullanıcılarıda atacaktır!!! |
| |||
| döküman süper çok teşekkürler ya aklıma takılan birşey var her reboottan sonrao tomatik devreye giriyor demi ? |
| ||||
| evet.enable ettikten sonra bir işlem yapmanıza gerek yok. reboot sonrası da otomatikmen başlayacaktır.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
| |||
| CT LIMIT :180 (müşterileriniz sorun çıkartırsa daha yükseltin max 300 yapın) CT INTERVAL : 5 bu taktik bana ait 180 bağlantıya 5 saniye içinde gelen tokatı yer çünkü doss ani bir saldırıdır ve birden çoğalır diğer HostBank arkadaşımında ayarları süper onunlada önlem alabilirsiniz ama bu ayarları böyle yaparsanız doss gaza basar ama kalkarken tekerini batlatmış olacaksınız |
| ||||
| iyi ama o kısmı 5 sn yaparsan CSF ne kadar load yapar biliyor musun? ![]()
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| |||
| Merhaba arkadaşlar. Ben bu csf firewall'u kurdum ve sağlıklı bir şekilde çalıştırdım. Tüm ayarları da normal olarak yaptım. Şöyle bir sorum olacak. Csf kurduktan sonra bir de mod_dosevasive kurmaya gerek varmı, veya kurarsam bir sorun olurmu. Şimdiden teşekkür ederim |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.whmdestek.com/guvenlik-makaleleri/176-csf-configserver-security-firewall.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| CSF(ConfigServer Security & Firewall) Kurulum + Ayalar Resimli Anlatım - YasamTR.Com | This thread | Pingback | 28.10.07 07:55 PM | |
| CSF(ConfigServer Security & Firewall) Kurulum + Ayalar Resimli Anlatım - Webmaster Forum | This thread | Pingback | 13.08.07 05:52 PM | |
| (CSF) ConfigServer Security & Firewall - Sayfa 2 - Webmaster Forum | This thread | Refback | 07.08.07 11:15 AM | |
| Makalelerimiz (Ç)alanlar - rhc.com.tr - cpanel.com.tr - Sayfa 3 - Webmaster Forum | This thread | Refback | 31.07.07 02:51 AM | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |