| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| ||||
| Stesbit Saldırı Yapan IP adresi nereye saldiri yapıyor? Merhaba; Tamamen tesadüfen yazılan bir program :p abacus ile konuşurken düşündüm ve yazdım ancak denemeler yapmamız gerekiyor Kurulum: wget http://ni.net.tr/osman/stespit/install.sh sh install.sh Kurduktan sonra örnek saldırı alan ip adresini netstat -nap ve parametreleri ile bulup programa yazıyoruz sshd da sadece stespit yazıyoruz Ardından IP adresini giriyoruz.. Sorunları buradan yazarsanız sevinirim.. Görüşlerinizide bekliyorum
__________________ Netinternet Telekom Artık daha çok zamanınız var! Üyelik ve Partnerlikler :cPanel INC. , Parallels , DirectAdmin , Netenberg , RIPE , Redhat , Microsoft(Bitmedi) ,GeoTurst Konu Ni-Osman tarafından (26.06.08 Saat 09:07 AM ) değiştirilmiştir.. |
| |||
| Stespit v0.9 Dosya indiriliyor.........TAMAM Yukleme Tamamlandi. Kullanabilmek icin konsolda stespit yazmaniz yeterlidir. Soru ve onerileriniz icin osman@ni.net.tr root@server [~]# stespit -bash: /usr/local/sbin/stespit: cannot execute binary file çıktı hocam.. |
| |||
| Ücretli sürüm he ![]()
__________________ halid-can! |
| ||||
| O kısmı yapamadıgım için (yapardım ama çok zaman ister) bende öyle yazdım çaktırma ![]() 4-5 tane daha programcık yaptım güzel şeyler var bir tanesi bir siteye gelen tüm istekleri banlıyor sunucudan bir diğeri hangi sitenin nekadar cpu harcadıgını gerçekten gösteriyor hikayeden değil.. bir diğeride süpriz olsun otomatik kurulum şeysi ![]()
__________________ Netinternet Telekom Artık daha çok zamanınız var! Üyelik ve Partnerlikler :cPanel INC. , Parallels , DirectAdmin , Netenberg , RIPE , Redhat , Microsoft(Bitmedi) ,GeoTurst |
| ||||
|
__________________ Netinternet Telekom Artık daha çok zamanınız var! Üyelik ve Partnerlikler :cPanel INC. , Parallels , DirectAdmin , Netenberg , RIPE , Redhat , Microsoft(Bitmedi) ,GeoTurst |
| |||
| Melesef benim sunucumda da çalışmadı.
__________________ |
| |||
| Bende çalıştı muhahaha
__________________ halid-can! |
| ||||
| Size bir Update çıkartacağım arkadaşlar ![]()
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |