| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| ||||
| interbase ddos yazılımı Birşey kurmayacagız ![]() sadece tek komut Kod: for i in $(netstat -ntu | awk '{print $5}' | awk '{sub("::ffff:","");print}' | cut -f1 -d ':' | sort | uniq -c | sort -n | grep -v -e server -e Address -e 127.0.0.1 -e 0.0.0.0 | awk '{ if ($1 > 30) print $2 }'); do /usr/sbin/csf -d $i;done ![]()
__________________ Netinternet Telekom Artık daha çok zamanınız var! Üyelik ve Partnerlikler :cPanel INC. , Parallels , DirectAdmin , Netenberg , RIPE , Redhat , Microsoft(Bitmedi) ,GeoTurst |
| |||
| çalışınca çalıştığını tekrar netstat -ntu yazıp mı kontrol edeceğiz? ayrıca tekrar durdurmak için ne yapmamız gerekiyor )deneyeyim dedimde ![]()
__________________ halid-can! |
| ||||
| awk programlama dilim pek iyi değil iyi olsa config dosyalı bir bashscript haline getirebilirdik ![]() tam olarak yapmak istediğinizi yazın siz ben yine yaparım sınırımız yok bu işte
__________________ Netinternet Telekom Artık daha çok zamanınız var! Üyelik ve Partnerlikler :cPanel INC. , Parallels , DirectAdmin , Netenberg , RIPE , Redhat , Microsoft(Bitmedi) ,GeoTurst |
| |||
| Şimdi mesela zeki arkadaşın birinin sunucusuna saldırı yapmak istiyorum ...Tam olarak saldırının boyutu nedir? neler yapabiliriz? ![]()
__________________ halid-can! |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |