| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Bu Saldırılardan Nasıl Kurtulabilirim Merhaba, Arkadaşlar şimdi sırayla anlatayım neler oluyor.Son 1,2 Haftadır sunucu tıkanıyor.Saldırı Alıyorum. ![]() Tıkanma Anında ping zamanları yükseliyor hatta uçtuğuda oluyor. Ping Alıyor Ama Siteler, WHM ve SSH ye ulaşılamıyor. Saldırılardan Hemen Sonra Siteler MySQL DB ye Ulaşılamıyor diyor. MySQL e reset atıyorum ama 1.de hata veriyor bir kere daha reset aınca açılıyor. Yani Saldırılardan Sonra 2 Kes MySQL Reset Yapmak Gerekiyor. E-Mail Adresime Günde Özellikle Saldırılardan Sonra 3-4 tane fld failed ve cpsrvd failed mailleri geliyor. WHM den ve SSH den giremediğim için sürekli dc ye arıyarak reset atmalarını istiyorum. Evet Arkadaşlar Ne gibi Bir Sorunum Olabilir, Ne Gibi Bir Saldırı Alıyor Olablirim. Neler Yapmalıyım Neler Yapılabilir. Şimdiden Teşekkürler. ![]()
__________________ .SAki l Sinan l MyBB l Pit10 l WebmasterTurkiye.net < WMT . . . . . . . . |
| |||
| CSF Kurulu idi, inetbase yide kurdum başka neler yapıla bilir...
__________________ .SAki l Sinan l MyBB l Pit10 l WebmasterTurkiye.net < WMT . . . . . . . . |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |