| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| top çıktısında zombie arkadaşlar ssh ile top çıktısında task karşısında 170 total, 5 running vs en sağda 1 zombie durumu var her zaman olmuyor ancak aşağıda command altında httpd <defunct> olduğu zaman 1 zombie oluyor.. user nobody s bilgisinide z olarak gösteriyor.. saldırımı nedir bu teşekkürler |
| ||||
| bilgisi olan olunca yazar. 80 defa yazmanıza gerek yok. Yazmanız halinde forumdan uzaklaştırma cezası alırsınız bilginiz olsun. 1 zombie den birşey olmaz. önemsemeyin saldırı değildir. Saldırı olunca daha çok olur o değerler
__________________ Kişisel: www.tahsinaltay.com Ticari: www.netbilsis.com Joomla Kitabı : www.pusula.com/joomla.html |
| |||
| 80 defa yazana kadar cevabını başka yerden buluruz zaten ki 80 defa yazan yok abartmayın. mesele whmdestek forumda paylaşımcı insanlar varmı bir soruya cevap 2 günde geliyorsa bu insanlar oldukça az.. ister uzaklaştırın ister banlayın... sorumada tatmin edici bir cevap alamadım bulursam burda paylaşırım |
| ||||
| Keşke milyarlarca insan olsa diğerlerine yardım etmek için forumlarda gezen ama malesef yok. herkes bildiği kadarıyla bir yerden tutmaya çalışıyor. Ben üye banlamam genelde onlara eğer varsa öyle bir durum burada istenmediklerini(rahatsızlığımı) söylerim onlarda anlayışlı ise gelmezler.Eğer ben haksızsam ben giderim zaten. şu anda öyle bir durum da yok.
__________________ Kişisel: www.tahsinaltay.com Ticari: www.netbilsis.com Joomla Kitabı : www.pusula.com/joomla.html |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |