| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Sitelerimin bazıları yönlendirme yoluyla hack edilmiş!!! Merhaba arkadaşlar, Plesk panel kurulu centOS Vps sahibiyim, vps deki sitelerin %70 i yönlendirme yoluyla hack edilmiş ancak yönlendirme ftp lerden verilmemiş, sitelerin bazılarını yeniden kurdum ancak düzelmedi, sizce sorunu nereden düzeltebilirim? |
| ||||
| dnsleri düzgün mü?
__________________ WHMSONIC TÜRKİYE YETKİLİSİ WEB PROGRAMCILARI VE TASARIMCILAR ARANIYOR! ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| |||
| evet düzgün, hackleyen kişiyi buldum, bypass falan bişiler saçmaladı, uyarma yalanına yattı, tam olarak anlayamadım. yani sorun tam olarak nerede çözemedim, |
| ||||
| kullandığın sistemler neler hacklenen sitelerde ? |
| |||
| vbulletin, php-fusion gibi birde bişi farkettim, şimdi php-fusion olan bir sitenin index dosyasını yeniledim yine aynı yönlenme oldu, ancak alakasız bi index.php dosyası attım, bu sefer yönlenmedi, tekrar eski dosyasını atıp sitenin db configini bozdum, bu sefer gene yönlenmedi site, sanırım db ile ilgili bir durum |
| ||||
| config.php nin yazma izni 777 şeklinde kaldıysa bu sorun başınıza gelebilir. makalemi okumanızı tavsiye ederim Neden Hacklenirsiniz ? |
| |||
| Alıntı:
|
| ||||
| Shell yoluyla birşeyler yapılmış olabilir mi ? Shelllere karşı korumanız varmı veya ? |
| |||
| evet, hacking bypass shell yolu ile yapılmış, onun sebepliside bi başka site, ancak sorunun çözümü en azından etkilediği yer, veritabanları, php-fusion kurulu bir sitenin eski db sini yükledim yönlenme gerçekleşmedi ancak bir başka sitenin eski yedeği yok şuan, o da php-fusion kullanıyor, bu yönlendirme db içerisinde nasıl bir yerleşim izliyor bu konuda bilginiz var mı? |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |