| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Saldırı hakkında Merhaba, Bir siteye flood gibi bir saldırı aldım. Sürekli GET isteği yollanıyordu tek ip üzerinden. Load 850 oldu. Sonra o ip adresini blokladım. Loadlar normal haline döndü. ( 0.40 civarı ) Acaba bu saldırıların önüne nasıl geçerim? Ayrıca sunucuda csf yüklü. İyi çalışmalar. |
| |||
| Bir tavsiyesi olan yok mu? Saldırı tekrar başladı. Makine kitlendi. |
| |||
| Saldırı tek ip adresinden geliyorsa, csf' nin konfigirasyonuna girip; SYNFLOOD=1 SYNFLOOD_RATE=4/s Yalnız normal kullanıcıları da banlayabilir, deneme yanılma yöntemi ile ayarlamaya çalış flood rate' i. Çok yüksek yazarsan da saldırılara karşı etkili olmayabilir.
__________________ From hell 2 heaven.. |
| |||
| darkwinder cevabın için teşekkür ederim. CSF'de CT_LIMIT=100 yaptım sorun çözüldü. Şak diye blokluyor. ![]() |
| |||
| Rica ederim ![]()
__________________ From hell 2 heaven.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |