| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
| Csf (lfd) Error Sorunu.
Merhaba arkadaşlar, Sunucuya csf kuruluydu ve sorunsuz bir şekilde çalışıyordu. Güncellemeleri yaptım. restart dedim Code: Starting lfd:csf reported an error. lfd stopped Sorunu nasıl çözebilirim? Forumlara bakındım bir türlü bulamadım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. |
|
| ||||
| ||||
| Ssh'ta csf -eyazarak başlatmayı denermisiniz. |
|
| ||||
| ||||
| Code: You have an unresolved error when starting csf. You need to restart csf successfully to remove this warning |
|
| ||||
| ||||
| Hatada dediğinine göre csf'yi başarıyla başlatmak için hataları silmeniz gerekiyor diyor. Ama hata nedir onu bilemiyorum.
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri - YS-839 |
|
| ||||
| ||||
| Önerin nedir?
|
|
| ||||
| ||||
|
FATAL: Could not load /lib/modules/2.6.18-028stab057.4/modules.dep: No such file or directory iptables LKM ip_tables missing so this firewall cannot function unless you enable MONOLITHIC_KERNEL in /etc/csf/csf.conf Error: aborted, at line 203 |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |