| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| ||||
| RapidShare hacking.. Rapid ile download yaparken beklemekten sıkılıyorsanız, sayaç aşağı doğru saymaya başladığında Adres Çubuğu'na javascript:alert(c=1) yazarak entera basın. Bu kadar.
__________________ WHMSONIC TÜRKİYE YETKİLİSİ WEB PROGRAMCILARI VE TASARIMCILAR ARANIYOR! ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| |||
| Teşekkürler gerçekten işe yarıyor ellerne sağlık. |
| ||||
| eheh yakında onada bişi bulacam az kaldı ![]()
__________________ WHMSONIC TÜRKİYE YETKİLİSİ WEB PROGRAMCILARI VE TASARIMCILAR ARANIYOR! ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| |||
| 10 liralık şeyin nesine bişey buluyosunuz anlamıyorum adamlar ne güzel hizmet ediyor net alemine sizde katkıda bulunan premium alın |
| ||||
| Maksatta o ya zaten.. Ben hackingten anladığımı sanmıyorum tamam sistem açıklarını kapatma hususunda kendime nasıl güveniyorsam, açıkları kullanmakta da güveniyorum ama amaç burada 10 veya 10000 ytl değil, maksat makara yapmak veya egomuzu tatmin etmek. Bu arada 4 tane ayrı Rapid hesabım var hepsini yıllık satın aldım ama divX indirip bindirmekten 25GB limitini devamlı aşıyor. Demek istediğim, 10 liralık olması problem değil istersen 1 lira olsun ama can sıkıntısı ![]()
| |||
| benim net sınırsız herayda rapid alıyorum ve hiçbir endişem kalmıyor dayanıyorum filmlere ![]() |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |