| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| ||||
| WordPress üzerinden bir açıktan dolayı 388 farklı kullanıcı sunucuya yüklendi. IP adreslerini logladık ve yarın suç duyurusunda bulunacağız. CSF'yi bir gün önce kaldırmıştım başıma neler geldi. neyse hayırlısı bakalım... Bu arada Tahsin Hocam olmasaydı sanırım sunucu hala uçuştaydı. Sağolsun epey yardımcı oldu... Teşekkür ederim Tahsin Altay ![]()
__________________ Zıbındırık sitelere kopi pest yapıp çalıp çırpmayın hoster arkadaşlar! Özel Mesaj ve MSN, Yahoo, Gtalk vs. Yoluyla Yardım Edilmez !! |
| ||||
| geçmiş olsun ![]()
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
| ||||
| Yine bekleriz. Suexec talihsizliğini de atlattığına sevindim ![]()
__________________ Kişisel: www.tahsinaltay.com Ticari: www.netbilsis.com Joomla Kitabı : www.pusula.com/joomla.html |
| ||||
| Alıntı:
sorunda çözülmüş oldu ![]()
__________________ Zıbındırık sitelere kopi pest yapıp çalıp çırpmayın hoster arkadaşlar! Özel Mesaj ve MSN, Yahoo, Gtalk vs. Yoluyla Yardım Edilmez !! |
| ||||
| Tahsinciğim ![]() Deneme yapalım mı??
__________________ WHMSONIC TÜRKİYE YETKİLİSİ WEB PROGRAMCILARI VE TASARIMCILAR ARANIYOR! ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| ||||
| bana da anlatın suexec de ne sorunu var, sunucu 50 kişiyi bile kaldırmıyordu bir ara, kendi kendine az biraz rahatladı gibi Default PHP Version (.php files): 5 PHP 5 Handler: dso PHP 4 Handler: none Suexec: on
__________________ Canver Software :: phpBB3 hizmetleri sitemiz yenilendi | canversoftSEF :: phpBB3 arama motoru optimizasyonu |
| ||||
| default 5 te kalsın; php 5 handler dso da kalsın yine; php 4 handler ı none seçmeyin cgi olarak değiştirin; suexec de normal olarak "on" konumunda olsun... apache 2.2.x üzerindeyse çok rahat ve stabil çalışıyor hele şu an 2 tane 3k'lık site barınıyor sunucuda CPU 0.05'i geçmiyor ![]() Ancak Wp üzerinden saldırı gelmemesi için Magic komutlarını php.ini üzerinden "on" konumuna ayarlayın. Aksi takdirde ( bu nedenle ) çok fazla açık meydana geliyor. WP'nin kendi sitesinde de onu öneriyor ![]()
| ||||
|
| ||||
| PHP 4 Handler none sadece none var, cgi yok php4 te
__________________ Canver Software :: phpBB3 hizmetleri sitemiz yenilendi | canversoftSEF :: phpBB3 arama motoru optimizasyonu |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |