| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Csf yüklendi fakat Internal Server Hatası Alıyorum Başlıktanda anlayacagınız uzere csf yuklendi ama internal server error alıyorum. Bu panelde veya ayarlarında değil. Direkt olarak servera baglı sitelerin içinde herhangi bir sitenin icindeki herhangi bir resmi direkt linkle acarken internal server hatası alıyorum haliyle sitelerde de acılmıyor. resimler css ler js ler hicbirsey sitelerde acılmıyor sadece text olarak yazılar var ve linkler var yonetim paneli olan sitelerde admin sayfalarına girilmiyor. ne yapacagimi sasirmis durumdayım gercekten. Bunu nasıl duzeltebilirim? |
| |||
| Hayır yapmadım. Nasıl yapabileceğim konusunda yardımcı olurmusunuz? |
| |||
| üst üste yazdım özür dilerim ama. arama yaptıgım kadarıyla apache derleme hep eski versiyonları icin verilmis. Bende suan yeni update yaptı ve easy::Apache v3.2.0 build 3990 icin ayar yapmam gerekli
|
| |||
| derlemeyi yaptım fakat hala internal server hatası alıyorum. cevap verebilecek birileri yokmu bu konu hakkında? |
| ||||
| dizindeki tüm dosyaların ownersshiplerini ve chmodlarını düzenleyip, .htaccess varsa silip deneyin. Düzeldiği zaman .htaccess dosyanızı yeniden yükleyin.
__________________ WHMSONIC TÜRKİYE YETKİLİSİ WEB PROGRAMCILARI VE TASARIMCILAR ARANIYOR! ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |