| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| ||||
| Apache yi derlerken bun özelliği seçipte derlemen gerekli.Ne işe yarıyor dersen php güvenliği için yararlıdır. |
| ||||
| ben bunu zaten derlerken kurmusum bu CSF niye hata veriyor ozaman Check suPHP diye acaba başka ayarımı var ? |
| |||
| whm de sol tarafta configure php and suexec diye bir seçenek var. oraya girip ayarlarda suexec On konumunda mı ona bir bakın |
| |||
| bu hata bende de var ConfigServer Security&Firewall kısmında o bölüm kırmızı sekilde ve cedric in söyledigi olayda on seklinde aktif sanırım. Whm den apache update ettim ve suPHP yi seçip onuda kurdum ama hiç bi şekilde ConfigServer Security&Firewall da ki kırmızılık gitmedi ![]() |
| |||
| ben zaten şimdi farkettim yanlış anlamışım. benim söylediğim warning yazan ekranda suphp nin hemen altındaki suexec uyarısı içindi )))) |
| ||||
| evet onda bir hata yok o aktif durumda zaten internette araştırdığımda sevice conf. altında diyor ama orda öle birşey yok Sorun için cevabı olan varsa yazarsa sevinirim |
| |||
| bu sorunu bende merak ediyorum apache update ettigimizde suphp yi seçipte ettik ve kurulmus olması gerekiyor fakat firewall kısmından baktıgımızda bölümde hala warning yazısı yer almakta :-\ |
| |||
| hep sorunu apache de arıyoruz. yerlilere karşı bu öfke niye )))belki de csf nin hatasıdır. iyi kontrol edemiyordur ![]() Konu Cedric tarafından (04.04.08 Saat 12:56 PM ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |