Site, Sunucu Sorunlarınız ve Çözümleri » Güvenlik

Modsecurity sorunu :(

Geri git   WHM cPanel Destek Platformu » Site, Sunucu Sorunlarınız ve Çözümleri » Güvenlik
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 07.05.08, 11:48 PM
Sempron

Tecrübe Puanı: 0
lwddat is on a distinguished road
Modsecurity sorunu :(

modsecurity kurdum whm Manage Plugins ama whmde çıkmıyor göremiyorum çıkması için ne yapmam lazım yardımcı olursanız çok minnettar kalıcam teşekkürler
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
  #2 (permalink)  
Alt 08.05.08, 12:45 AM
sinangunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
php coder olmak vardı..

Tecrübe Puanı: 1072
sinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond repute
PM'de belirttiğim gibi, EasyApache kullanarak kurmanız gerekiyor. WHM Plugin'dekiler artık çalışmıyor

WEB PROGRAMCILARI VE TASARIMCILAR ARANIYOR!

-----------------------------------------------------------------------------------------

>> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER <<
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
  #3 (permalink)  
Alt 08.05.08, 02:15 AM
Sempron

bakalım EasyApache nasıl derlicez bide bu iş var bilmiyenler için bi resimli anlatım olsa çok iyi olcak

!! Downloading '/var/cpanel/perl/easy/Cpanel/Easy/ModBandwidth.pm.tar.gz' !!
!! Downloading '/var/cpanel/perl/easy/Cpanel/Easy/ModGzip.pm.tar.gz' !!
!! Downloading '/var/cpanel/perl/easy/Cpanel/Easy/ModMono.pm.tar.gz' !!
!! Downloading '/var/cpanel/perl/easy/Cpanel/Easy/ModPerl.pm.tar.gz' !!
!! Downloading '/var/cpanel/perl/easy/Cpanel/Easy/ModSec.pm.tar.gz' !!
!! Downloading '/var/cpanel/perl/easy/Cpanel/Easy/PHP4/4_7.pm.tar.gz' !!
!! Downloading '/var/cpanel/perl/easy/Cpanel/Easy/PHP4/4_7.pm.patch.tar.gz' !!
!! Downloading '/var/cpanel/perl/easy/Cpanel/Easy/PHPSuHosin.pm.tar.gz' !!
!! Downloading '/var/cpanel/perl/easy/Cpanel/Easy/SourceGuardian.pm.tar.gz.linux-generic-32' !!
!! Downloading '/var/cpanel/perl/easy/Cpanel/Easy/Zendopt.pm.tar.gz.linux-generic-32' !!

birşeyler yaptım ama böyle devam ediyor sonu ne olcak merak ediyorum doğru yoldamıyım yoksa yanlış yoldamıyım
  #4 (permalink)  
Alt 08.05.08, 04:06 AM
dexigner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Media Servers Projector

Tecrübe Puanı: 11
dexigner has much to be proud ofdexigner has much to be proud ofdexigner has much to be proud ofdexigner has much to be proud ofdexigner has much to be proud ofdexigner has much to be proud ofdexigner has much to be proud ofdexigner has much to be proud of
dexigner - MSN üzeri Mesaj gönder
Alıntı:
!! Downloading '/var/cpanel/perl/easy/Cpanel/Easy/ModSec.pm.tar.gz' !!
doğru yoldasın ama Complete diyene kadar o sayfayı kapatma.
  #5 (permalink)  
Alt 08.05.08, 04:23 AM
Sempron

saat sabahın 5:21 ve sonunda modsecurity tamamiyle kurulmuştur sunucum mükemmel şekilde apache update bir kaç yanlış denemeyle beraber azmin elinden hiç birşey kurtulamazcasına 3 üncü denemde yaptım

apacheyi güncellemek istiyenlere diyim elinizi korkak alıştırmıyan bozulursa bozulsun sonuna kadar gidin yolun sonunda aydınlığı kesin bulucaksınız herkese kolay gelsin
  #6 (permalink)  
Alt 08.05.08, 03:52 PM
sinangunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
php coder olmak vardı..

Tecrübe Puanı: 1072
sinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond repute
Sorun değil teşekkür etmene gerek yok. Bu arada, kendine kurarken resimli anlatımıda yapsaydın harbiden sevindirirdin insanları.

Alıntı:
lwddat´isimli üyeden Alıntı
bu iş var bilmiyenler için bi resimli anlatım olsa çok iyi olcak

WEB PROGRAMCILARI VE TASARIMCILAR ARANIYOR!

-----------------------------------------------------------------------------------------

>> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER <<

Seçenekler
Stil