| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Modsecurity sorunu :( modsecurity kurdum whm Manage Plugins ama whmde çıkmıyor göremiyorum çıkması için ne yapmam lazım yardımcı olursanız çok minnettar kalıcam teşekkürler |
| ||||
| PM'de belirttiğim gibi, EasyApache kullanarak kurmanız gerekiyor. WHM Plugin'dekiler artık çalışmıyor
__________________ WHMSONIC TÜRKİYE YETKİLİSİ WEB PROGRAMCILARI VE TASARIMCILAR ARANIYOR! ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| |||
| bakalım EasyApache nasıl derlicez bide bu iş var bilmiyenler için bi resimli anlatım olsa çok iyi olcak !! Downloading '/var/cpanel/perl/easy/Cpanel/Easy/ModBandwidth.pm.tar.gz' !! !! Downloading '/var/cpanel/perl/easy/Cpanel/Easy/ModGzip.pm.tar.gz' !! !! Downloading '/var/cpanel/perl/easy/Cpanel/Easy/ModMono.pm.tar.gz' !! !! Downloading '/var/cpanel/perl/easy/Cpanel/Easy/ModPerl.pm.tar.gz' !! !! Downloading '/var/cpanel/perl/easy/Cpanel/Easy/ModSec.pm.tar.gz' !! !! Downloading '/var/cpanel/perl/easy/Cpanel/Easy/PHP4/4_7.pm.tar.gz' !! !! Downloading '/var/cpanel/perl/easy/Cpanel/Easy/PHP4/4_7.pm.patch.tar.gz' !! !! Downloading '/var/cpanel/perl/easy/Cpanel/Easy/PHPSuHosin.pm.tar.gz' !! !! Downloading '/var/cpanel/perl/easy/Cpanel/Easy/SourceGuardian.pm.tar.gz.linux-generic-32' !! !! Downloading '/var/cpanel/perl/easy/Cpanel/Easy/Zendopt.pm.tar.gz.linux-generic-32' !! birşeyler yaptım ama böyle devam ediyor sonu ne olcak merak ediyorum doğru yoldamıyım yoksa yanlış yoldamıyım |
| |||
| saat sabahın 5:21 ve sonunda modsecurity tamamiyle kurulmuştur sunucum mükemmel şekilde apache update bir kaç yanlış denemeyle beraber azmin elinden hiç birşey kurtulamazcasına 3 üncü denemde yaptım apacheyi güncellemek istiyenlere diyim elinizi korkak alıştırmıyan bozulursa bozulsun sonuna kadar gidin yolun sonunda aydınlığı kesin bulucaksınız herkese kolay gelsin |
| ||||
| Sorun değil teşekkür etmene gerek yok. Bu arada, kendine kurarken resimli anlatımıda yapsaydın harbiden sevindirirdin insanları. Alıntı:
__________________ WHMSONIC TÜRKİYE YETKİLİSİ WEB PROGRAMCILARI VE TASARIMCILAR ARANIYOR! ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |