| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
|
merabalar Host aldıgım bir firmanın sunucularında (Linux) guvenlık problemı var , oyleki server da php bypass edilip dizinler geciliyor vede tum dblere erisim hakkı mevcut. Hadi kerneli atladık neyse dedik ama bunun bnm ıcın buyuk sorun olusturdugu ortada, php.ini de yapılandırılma 0 Ben kendi ana dizinimde php.ini olusturup kendıme gore nasıl bir güvenlık politikasi cizebilirim ve server ana dızınde olusturdugum php.ini direktifini desteklermı ? Sonucta ben userim serverda , eger desteklemesse daha nasıl bir onlem alırım ? |
|
| |||
| |||
|
degiştir hocam firmanı |
|
| |||
| |||
| Ben serveri degistirme haricinde kendı dızınımde boyle bir yapıalndırmanın mumkun olabilme durumunu sormustum |
|
| ||||
| ||||
|
böyle bişey yapılabilir mi ayrı mesela. bu işi kimse bedavaya yapmaz. ona vereceğin para ile başka bi yerden çok daha kaliteli host alabilirsin. |
|
| ||||
| ||||
|
Böyle bişeyi yapabilirsiniz, ama tahmin edemeyeceğiniz kadar karışık ve zor olacaktır. Bi kere bu ayarları yapabilmek için herşeyden önce root (yani sunucu sahibi şifresine) sahip olmanız gerekir. İlla yapıcam diyorsanız kendinize vps almanızı öneririm. Saygılar.
__________________ Bir kişinin ki yardımcısı Allah ola, Var kıyas eyle ol ne şah ola!. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |