| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| hımm ekmek yiyorsak yedigimiz ekmegin hakkını vermek lazım biz böyle ögrendik bilemiyicem.. her neyse dağıtık ip saldırısı yapmadan sadece 3 ip adresi ile bana hedef gösterirmisin sistemi kapatıcam bekliyorum. Yaptığın önleme yönetiminin ne hafifletici bir önlem olduğunu nede bir işe yaradığını kanıtlamak tek amacım sadece uygulamaya daha değişik açılardan bakılması için ? |
| |||
| ya ben böyle ilk defa görüyorum olmayan bişeyden siteni zarar görmesini hiçkimse çözüm getiremiyor |
| |||
| iyi de saldırı tek ipden gelmiş zaten csf nin connection tracking özelliği açık olması yeterli belli miktarda aynı anda bağlantı olduğu an bloklar ki öyle yapmış ve load da normal, anormal birşey yok show denilebilecek hergün başımıza gelen şey binlerce farklı ipden gelen ddos botnet vs saldırılarında siteleriniz açık ve load o şekilde olsun o zaman show yapiyorum diyin ![]() |
| ||||
| CSF bu saldırıyı anlayana kadar çoktan sunucu down olur ![]()
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| |||
| Merhaba iki ip den gelen syn attacklarını syn cookie i aktif ederek (Linux Sever » Syn flood koruması (Syn cache & Syn cookies)) ayrca sunucunuzda httpd.conf da sunucu optimizasyonunuza gore MaxClient degerlerini artırarak bi kaç ip den gelen attacklarını onleyebilirsiniz bunun için (Linux Sever » Linux Server için AntiDos Kurulumu) daki ddos modulunu kurarsanız faydalı bir araçtır. Ayrıca Apf de tercih edilen firewallar arasında (Linux Sever)Eger bunu reklam olarak algılıyorsanız lütfen mesajımı silin ... |
| |||
| sonuçta suncuya saldırı olunca sali mort oluyo bunu için adam yolu göstermiş boza yapa öğrenin daha ne yapsın adam ![]() |
| |||
| Bir destek sitesinin böyle birşey yapabileceğine inanmak gerçekten güç bravo size. Sinangünay kişisi önceki sayfada yöntemimi paylaşamicam ekmek yiyoruz demiş. Dün gece buraya yöntemi yazdım bu tarz saldırıları engelemek için gerekli csf ayarlarını ve saldırıların etksini hafifletmek için gerekli httpd.conf ayarlarını. Bugün girdim ve mesajım silinmiş!! Çekindiğiniz nedir bu kadar arkadaşlar ne amaçla açtiniz siz bu siteyi? Gerçekten destek paylaşım mı yoksa reklamınızı yapmak mı? Sinangünay csf o saldırıyı engelleyene kadar down olur diyor ama ilk sayfada kopyaladığı şey csf'nin otomatik bloklamasının gönderdiği bilgilendirme maili zaten!! Kendisi de csf ile engelliyor! Ancak yöntemi paylaşmak istemiyor ekmek parasıyla oynanacak diye sanırım! Çok ayıp!!! |
| ||||
| Selam, Eğer amacınız "gerçekten paylaşmak ise" kendinize ait bir başlık açıp yapabilirsiniz. Dünkü mesajınızı okudum, hiç httpd.conf ve diğer ayarlardan bahsetmiyordu sallamayalım lütfen ![]() Ayrıca sadece CSF bu işi yapamaz bundan emin olabilirsiniz CSF veya APF bu kadar saldırıyı anlayana kadar sistem çoktan down olmuş olur.
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |