| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| Plesk Güvenliği Hakkında Tavsiyeleriniz(firewall)
Merhaba; Plesk+Linux bir sunucum var...Centos.. plesk güvenliği için bana neler önerebilirsiniz,bir firewall var ama içime sinmiyor,csf falan dediler,onuda pleske güvenip kuramadım,bana bu konuda yol gösterebilirmisiniz? firewallda bitecek sanırsam güvenlik sorunu,firewall ve kuralları hakkında az biraz yardıma ihtiyacım var(ama plesk için,konuyuda açmamın nedeni bu,firewallar ve kuralları genelde cPanel entegreli yapılmış) |
|
| |||
| |||
| Unlu 2 phpshelli önlemek r57 olan bölümü yap sen. İptables Nimetleri Apf Kurulumu İnitbase ddos koruma kurulum |
|
| |||
| |||
|
ayrıca ilk mesajınıza şunu eklemişsiniz. Quote:
|
|
| |||
| |||
| Quote:
forumda plesk kullananlarada destek veriliyor,kaldıki önceden beri konularıma yanıt almışımdır... Cpanele destek verilcek olsaydı Plesk - WHM cPanel Destek Platformu burayı neden açsınlar değil mi? ne yazmak istediğinizi açıkcası anlayamadım.konuyumu yanlış yere açtık?yoksa plesk kullanıyoruz diye hiç mi konu açmayalım |
|
| |||
| |||
| Quote:
bu siteye cpanel destek yogunluklu plesk'ede insanlar bildigi karadı ile yardım ediyor ama bu sitede sorun cpanel'de ise 4 koldan çözüm aranıyor yok sorun plesk ise pek önemsenmiyor anlatmak istedigim bu umarım şimdi anlamışsınızdır. |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |