Merhaba, ftpden, cpanelden bir klasör var siliyorum tekrar geliyor. komple dosyaları sildim sıfır dosyalar eski veritabanı ile siteyi tekrar kurim dedim dosya tekrar geldi. acaba veritabanında mı bişi var yoksa ne olabilir bu sorun acaba?![]()
Merhaba, ftpden, cpanelden bir klasör var siliyorum tekrar geliyor. komple dosyaları sildim sıfır dosyalar eski veritabanı ile siteyi tekrar kurim dedim dosya tekrar geldi. acaba veritabanında mı bişi var yoksa ne olabilir bu sorun acaba?![]()
muhtemelen cache oluşturan bir klasör bu öncelikle klasör ismini değiştirin daha sonra cpanel üzerinden silmeyi deneyin
Ücretli Destek İçin Özel Mesaj Gönderiniz
İsmini değiştirdim yenileme yaptım aynı isimden klasörü tekrar oluşturdur.
Virüs vs olabilir mi?
sitede virüs vardı komple sildim tekrar yeni dosyaları attım ama klasör yine oluyor malesef kafayı yedim şu sitede ya
virüs tarama için bişi var mı
Büyük olasılıkla virüs bulaşmış bilgisayarınıza kaspersky internet secruty kullanabilirsiniz bilgisayarınızın temizliği için, iframe virüsü bulaşmışsa php dosyalarınızın içine kod yerleştirir ve ftp'de belli aralıklarla işlem yapar biraz uğraştırıcıdır iframe virüsünü temizlemek tek tek dosyaları kontrol etmeniz lazım yerleştirilen kodları silmeniz gerekir eğerki temiz dosyalarınız varsa ftp komple silin sıfır dosyaları aktarın bilgisyarınızı temizledikten sonra , ftp şifrenizide değiştirin
Ücretli Destek İçin Özel Mesaj Gönderiniz
Bookmarks