| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Windows 2003 İçin Uygun Bir Sunucu? ( acil! ) Merhaba Arkadaşlar, Muhtemelen Netİnternet üzerinde konumlandırmayı düşündüğüm bir sunucu var. İşletim sistemi Windows 2003 Standart Edition olacak. Intel Quad Core işlemi kullanmak istiyorum. Master ve Backup olarak iki disk olacak. 4 yada daha üstü bellek olabilir. Intel Sunucu anakartlarından birisi olacak. Böyle bir sistem kaça toplarım? Bu özelliklerde bir sunucu için Plesk 8.2.x kurmak istiyorum. yada DotNetPanel tarzı birşey mi kurayım? Ne dersiniz? Ve Osman abi eğer buradaysan barındırma için yıllık PEŞİN fiyat istiyorum ![]()
__________________ halid-can! |
| |||
| Sunucu bana ait değil zaten. Ulusal bir TV için kurulacak. Bu yüzden iyi bir sistem olmasını istiyorum. Sinan abi bu özelliklere yakın bir sistem çıkarır mısın?
| ||||
| çıkarırım sorun değil ama rekabetçi fiyatlar istiyorsan önce başkalarından fiyat al sonra daha uygun rakama indirmeye çalışalım.
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| |||
| Yaw elimde bir sistem olsa tamamda Yok işte bir sistem çıkar. Araştırayım bende Biraz acil yanlız...
| ||||
| Anlamadım conf yok mu elinde?
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| |||
| Yaw birkaç güne kadar sağlam bu özelliklere yakın conf çıkartmam lazım. Ama ne gidip araştıracak vaktim var ne de tam olarak sunucu parçalarının işlevselliğini bilmiyorum çok fazla.Bu nedenle tahmini 1500 civarında olabilecek bu özelliklere yakın bir sunucu konfigrasyonu lazım.
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |