| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Evdeki pc'de 2003 neden kullanıyorsun? Mac OS X Tiger'in PC versiyonunu kur canavar gibi çalışsın. Core 2 Duo yeterlidir sizin için kanımca.
__________________ halid-can! |
| ||||
| Core2Duo'yu tavsiye ederim. Yani c2d'ler, Xeon chipsetli, Woodcrest denilen cpular gibi.
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| ||||
| 2003 kullanmamdaki amaçlardan bazıları şunlar xp den daha hızlı ve sağlam (burası benim kendi görüşüm) klasör görünümlerini her defasında ayrıntıları göster dememe gerek kalmıyor. mssql 2005 için uygun bir çözüm. En önemliside ben boş kaldıkça 2003 server kitabımı açıp serveri öğreniyorum. dexigner Mac OS X Tiger'in PC versiyonunu kurunca windowsta kullandığım vs.net rad studio mssql mysql dw ps gibi yazılımları kullanabilecekmiyim ? Sonra .NET desteği falan ne olacak ? Konu hakkında hiç bir bilgim yok onun için bu kadar soru sordum kusura bakma ![]() Teşekkürler... Tavsiyelerinizi dikkate alacağım. ![]() Konu skystar tarafından (22.03.08 Saat 08:24 AM ) değiştirilmiştir.. |
| |||
| Vs.Net, msSQL vb yazılımları çalıştırabilirsin. Onun için gerekli program veyahut üçüncü parti exec yazılımları vardı. Eğer duymadıysan duymuş ol. Photoshop benzeri resim editörleri en iyi Mac ortamında çalıştırabilirsin. Zira Dijital Tasarımın babasıdır Mac... Dw vs gibi tüm Adobe programlarının mac versiyonları var zaten.
__________________ halid-can! |
| ||||
| Xeon işlemcilerin yapım amacı serverlar için zaten sen o işlemcili br bilgisayarı desktop makina olarak kullanmaya çalışırsan 2 bin $ verip yaptığın Xeon makinayı orta halli bir photoshop kasmasında pencereden atarsın desktop olarak çok yavaş yanıt vermektedirler bilhassa denediğim için konuşuyorum sağdan soldan duyma ile değil ![]() |
| ||||
| byilyas Süper açıklama olmuş bende bunu merak ediyordum teşekkür ederim. |
| ||||
| Rica ederim dostum, 4 yıl mikro işlemcilerle uğraşsaydın sende anlardın veya ingilizcen varsa gir intelin sitesine Xeon neden yapılmış neden böyle bir işlemciye gerek duyulmuş, serverlar için ozaman ki pentiumlar neden yetmemiş merak edenler araştırsın ![]()
__________________ Herkez gibi AWBS'ye merak saldım |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |