Teknoloji » Hardware (Donanım)

Xeon mu Core 2 Duo mu?

Geri git   WHM cPanel Destek Platformu » Teknoloji » Hardware (Donanım)
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 21.03.08, 04:59 AM
skystar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sempron

Tecrübe Puanı: 0
skystar is on a distinguished road
skystar - İCQ üzeri Mesaj gönder
Exclamation Xeon mu Core 2 Duo mu?

Merhaba arkadaşlar bilgisayarıma çok aşırı yüklenen bir kullanıcıyım. Bilgisayarımdaki en hafif program photoshop diyebilirim Visual Studio, Rad Studio aklınıza ne gelirse kurulu. Bilgisayarımda artık benim işimi görmeye yetmiyor. Yeni bir pc düşünüyorum acaba diyorum xeon işlemcili sistem toplasam desktop pc olarak kullanabilirmiyim ??? Bana avantajı ve dezavantajı neler olur ? (İşletim sistemi olarak Windows 2003 server enterprise edition kullanıyorum.)

İlginize teşekkürler iyi çalışmalar.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
  #2 (permalink)  
Alt 21.03.08, 09:19 AM
Media Servers Projector

Tecrübe Puanı: 1011
haritSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond repute
haritSu - MSN üzeri Mesaj gönder haritSu - YAHOO üzeri Mesaj gönder
Evdeki pc'de 2003 neden kullanıyorsun?

Mac OS X Tiger'in PC versiyonunu kur canavar gibi çalışsın. Core 2 Duo yeterlidir sizin için kanımca.
  #3 (permalink)  
Alt 21.03.08, 11:54 AM
sinangunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
FULL DESTEK SUNUCULAR

Tecrübe Puanı: 1072
sinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond repute
Core2Duo'yu tavsiye ederim. Yani c2d'ler, Xeon chipsetli, Woodcrest denilen cpular gibi.

RAHMETLİ DE HACKLERDİ
TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS
SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ

HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM

-----------------------------------------------------------------------------------------

>> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER <<
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
  #4 (permalink)  
Alt 22.03.08, 08:19 AM
Sempron

2003 kullanmamdaki amaçlardan bazıları şunlar xp den daha hızlı ve sağlam (burası benim kendi görüşüm) klasör görünümlerini her defasında ayrıntıları göster dememe gerek kalmıyor. mssql 2005 için uygun bir çözüm. En önemliside ben boş kaldıkça 2003 server kitabımı açıp serveri öğreniyorum.

dexigner Mac OS X Tiger'in PC versiyonunu kurunca windowsta kullandığım vs.net rad studio mssql mysql dw ps gibi yazılımları kullanabilecekmiyim ? Sonra .NET desteği falan ne olacak ? Konu hakkında hiç bir bilgim yok onun için bu kadar soru sordum kusura bakma

Teşekkürler...
Tavsiyelerinizi dikkate alacağım.

Konu skystar tarafından (22.03.08 Saat 08:24 AM ) değiştirilmiştir..
  #5 (permalink)  
Alt 23.03.08, 10:52 PM
Media Servers Projector

Tecrübe Puanı: 1011
haritSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond repute
haritSu - MSN üzeri Mesaj gönder haritSu - YAHOO üzeri Mesaj gönder
Vs.Net, msSQL vb yazılımları çalıştırabilirsin. Onun için gerekli program veyahut üçüncü parti exec yazılımları vardı.

Eğer duymadıysan duymuş ol. Photoshop benzeri resim editörleri en iyi Mac ortamında çalıştırabilirsin. Zira Dijital Tasarımın babasıdır Mac... Dw vs gibi tüm Adobe programlarının mac versiyonları var zaten.
  #6 (permalink)  
Alt 29.03.08, 11:14 PM
byilyas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Athlon

Tecrübe Puanı: 11
byilyas has much to be proud ofbyilyas has much to be proud ofbyilyas has much to be proud ofbyilyas has much to be proud ofbyilyas has much to be proud ofbyilyas has much to be proud ofbyilyas has much to be proud ofbyilyas has much to be proud of
Xeon işlemcilerin yapım amacı serverlar için zaten sen o işlemcili br bilgisayarı desktop makina olarak kullanmaya çalışırsan 2 bin $ verip yaptığın Xeon makinayı orta halli bir photoshop kasmasında pencereden atarsın desktop olarak çok yavaş yanıt vermektedirler bilhassa denediğim için konuşuyorum sağdan soldan duyma ile değil
  #7 (permalink)  
Alt 31.03.08, 10:50 PM
Sempron

byilyas Süper açıklama olmuş bende bunu merak ediyordum teşekkür ederim.
  #8 (permalink)  
Alt 03.04.08, 12:48 AM
byilyas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Athlon

Tecrübe Puanı: 11
byilyas has much to be proud ofbyilyas has much to be proud ofbyilyas has much to be proud ofbyilyas has much to be proud ofbyilyas has much to be proud ofbyilyas has much to be proud ofbyilyas has much to be proud ofbyilyas has much to be proud of
Rica ederim dostum, 4 yıl mikro işlemcilerle uğraşsaydın sende anlardın veya ingilizcen varsa gir intelin sitesine Xeon neden yapılmış neden böyle bir işlemciye gerek duyulmuş, serverlar için ozaman ki pentiumlar neden yetmemiş merak edenler araştırsın

Seçenekler
Stil