| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
| Intel Core2 Quad Makina Hk.?
Selam, Aşağıdaki sistemi bu hafta Manisa TeknoAS üzerinde konumlandırıyorum. Aldım ve şu an elimin altında. Özellikleri şöyle; INTEL Core2 Quad Q9300 (2.5GHz,1333MHz,6MB,LGA775) BOX BIOSTAR TF7150U-M7 (GeForce 7150P, GLAN, SATA, RAID, VGA, LGA775) KINGSTON HyperX DDR2 1200 2048MB KIT (2X1024MB) X 2 > TOPLAM 4 GB SEAGATE 500GB 7200RPM 32MB SATAII NCQ X 2 > TOPLAM 1 TB yorumlarınızı bekliyorum... ( işletim sistemi, distro, vs. vs. )
__________________ Güzel gören güzel düşünür, Güzel düşünen hayatından lezzet alır... Bediüzzaman Said Nursi |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
Disk muhtemelen bir muhdet sonra sorun vercektir. Ana kartın beni pek açmadı başını ağrıtmaz inşallah. Şimdi diske laf attım diye herkez bana yüklenecek olurmu cnm seagate bu dünyanın en iyisi filan diye ama kullanmayanlar msj yazmak için yazmasınlar... |
|
| ||||
| ||||
|
harddisk konusunda byilyasa katılıyorum, büyük ihtimalle ileride sorun verecektir. biostar bu aralar revaçta olan bir anakart fakat bir server için ne kadar kullanışlı olabilir onu tartışmak gerekir.
__________________ http://www.marmaradizayn.net - YS-(1012) |
|
| ||||
| ||||
|
Anakartı değiştiririm problem değil. Peki harddisk konusunda ısrarcı mısın? ve Neden?
__________________ Güzel gören güzel düşünür, Güzel düşünen hayatından lezzet alır... Bediüzzaman Said Nursi |
|
| ||||
| ||||
|
Ben seagate hdd kullanıyorum 4 yıldır. bilgisayara acımadan kullanırım genelde ama bahsedilen problemleri yaşamadım. Seagate'i tavsiye ederim hani samsungu da tek geçerim |
|
| ||||
| ||||
|
Seagate - Samsung - Maxtor HDD'lerini kullandım hiç sorunla karşılaşmadım bu güne kadar. 2 Yıllık sunucumun hard diskide Segate ondada sorun olmadı şimdiye kadar |
|
| ||||
| ||||
|
Seagate kötü diyen yok beyler yanlış anladınız sanırım olayı Seagate 500 Gb almasın ve ben ısrarcıyım karar senin sunucu senin...
|
|
| ||||
| ||||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
|
500 olmasin 1 TB olsun demek istiyo bence?
__________________ Fabrikadan yeni cikmis bir makineden, bir akademisyen ile rekabet etmesini beklemek hic de adil degildir - Alan Turing |
|
| ||||
| ||||
|
bence sen git 2 tane 250 gb samsung al kafan rahat olsun
__________________ http://www.marmaradizayn.net - YS-(1012) |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |