| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Amd Athlon 5600+ Sunucu Hakkında... Merhaba Arkadaşlar, Geçen hafta itibariyle aşağıdaki gibi bir sistem toplayıp Co-Locatin hizmeti almaya başladım. Alıntı:
![]() Yorumlarınızı alayım...
__________________ halid-can! |
| ||||
| Linux kurdun sanırım? Tebrikler güzel makina.. ![]()
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| ||||
| centos u çaktımı canavar olur |
| ||||
| Hayırlı uğurlu olsun., Allah seni kernelin paniginden korusun çok sevindim. bi yastıkta kocayın ![]() |
| |||
| Evet CentOS 64 Bit sürümünü kurdum.
| ||||
| 64 de sorunlar yaşayabilirsin. irc ve radyoda.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
| |||
| IRC ve Radyo satışı yapmıyorum. Artı zaten sunucu satış yapmak için değil Özel bir proje için kuruldu ...
| |||
| kurulan ip: 91.191.172.156 ![]()
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |