| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| ||||
| iptables -A INPUT -p tcp --dport 6667 -j ACCEPT
__________________ domain bayiliği |
| ||||
| sunucuda firewall var mı?
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| ||||
| vps daha önce hiç kullanmadım zaten bu sözü gecen vps de bana ait degil bi tanıdıgımın sorununa cözüm arıyorum benım gördügüm yok ne csf ne apf göremedim ben
__________________ CahiL Bir kimsenin yanında Kitap gibi sesiz OL..! |
| ||||
| sunucuda firewall yoksa kapalı portu açmak için komut bu. ama sen vps kullanıcısı olduğun için iptablese mudahale edemiyorsun. bu yüzden sonuç vermedi. ![]()
__________________ domain bayiliği |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |