| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Modül Kurulumunda Syntax Hatası Herkese merhabalar, Modül kurarken aşağıya kopyalayacağım hatayı alıyorum. Bu hatayı gidermenin yöntemi nedir acaba? Yardımlarından dolayı şimdiden herkese teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim. m_spy.c error: syntax error before '<' tokenm_spy.c:6:13: invalid suffix "px" on integer constant m_spy.c:8: error: syntax error before '{' token m_spy.c:10:13: invalid suffix "px" on integer constant m_spy.c:19: error: syntax error at '#' token m_spy.c:26: error: syntax error at '#' token m_spy.c:31: error: syntax error at '#' token m_spy.c:34: error: syntax error at '#' token m_spy.c:35: error: syntax error at '#' token m_spy.c:36: error: syntax error at '#' token m_spy.c:42: error: missing terminating ' character m_spy.c:51:57: warning: character constant too long for its type m_spy.c:51:78: warning: character constant too long for its type m_spy.c:52 warning: character constant too long for its typem_spy.c:53 warning: character constant too long for its typem_spy.c:65: error: syntax error at '#' token m_spy.c:66: error: syntax error at '#' token m_spy.c:69: error: syntax error at '#' token make[2]: *** [custommodule] Error 1 |
| |||
| Bu durum herhangi bir modül kurulumunda oluyor. Yani hangi modulu kurmaya çalışırsam çalışayım bu hatayı alıyorum. Daha önce eggdrop kurulmuyordu onun için sizin vermiş olduğunuz bir komutu yazıp gcc compiler kurdum. Ama burada da sanırım onunla ilgili bir hata veriyor. Şöyleki ; gcc: no input files make[2]: *** [.c] Error 1 make[2]: Leaving directory `/home/kullanıcı/Unreal3.2/src/modules' make[1]: *** [custommodule] Error 2 make[1]: Leaving directory `/home/kullanıcı/Unreal3.2/src' make: *** [custommodule] Error 2 Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. |
| |||
| Merhabalar, Bu konu ile ilgili biraz araştırma yaptım ve şöyle bir şey ile karşılaştım. Probably something went wrong when running ./Config, take a look at the output . Maybe you don't have a C compiler or you are compiling on a non-support(-yet) OS.Muhtemelen ./config komutu çalışırken birşeyler yanlış gidiyor. Çıktılara bir göz atın. Belkide C compiler yüklü değildir yada bunu destekleyen bir OS 'ye sahip değilsiniz diyor. Benim kullanmakta olduğum ircd Unreal. Bunun için en uygun C compiler hangisidir? Ve hattı zatında bunun kurulu olması gerekmez mi? Linux version 2.6.9-67.0.1.ELsmp (mockbuild@builder6.centos.org) (gcc version 3.4.6 20060404 ( Red Hat 3.4.6-9)) #1 SMP Wed Dec 19 16:01:12 EST 2007 Makinamın çekirdek sürümü bu. Herkese yardımları için şimdiden teşekkür ederim. |
| |||
| Yaptığım en son araştırmalar neticesinde sorunun "gcc" ile ilgili olduğunu kesinleştirmiş durumdayım. Fakat bu sorunu ne tür bir hareketle gidereceğimi halen bulamadım. Yerli ve yabancı birçok forum sitesi gezdim ama hala bir sonuş elde edemedim. Bu sorunun çözümü benim için önemli. Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim. |
| |||
| Merhabalar, Tırnağın varsa başını kaşı ata sözünden hareketle kendim sordum kendim cevaplayayım bu soruyu ve ileride bu hata ile karşılaşan arkadaşlar olursa onlarada yardımı olsun. Unreal3.2.6 versiyonunda *.c uzantılı modulleri derlerken kullanılması gereken komut şudur Kod: make custommodule MODULEFILE=modul Herkese iyigünler iyi çalışmalar dilerim. Not: Biliyorum burası bir forum sitesi ve paylaşım için var ama görüyorumki birçok insan bilgisini gizliyor! Madem böyle yapacaksınız neden bu foruma üye oluyorsunuz? Bildiğinizi göstermek amaçlı mı? Bir söz vardır "Bilgi paylaşıldıkça çoğalır". Ha şunuda biliyorum ki kimse kimseye yardım etmek zorunda değil ama bu platformun kurulma amacı bu ![]() |
| ||||
| Alıntı:
ve burada daha olmaz seyler icin yardım veren bircok arkadas var hiç kimse burada ticari amac güderek yardım etmiyor. amac tamamen paylasım... bilmiyorum kendi konunuzdan baska konuları gözden gecirdiniz mi ? 100 lerce sorunun cevabını verilmis; ben eminim kı bu senin sorununun cevabı olsaydı yani bilinseydi mutlaka verilirdi kendi görüsüm bu.. sizin bir tek sorununuz cevapsız kalınca veryansın yapmasaydınız keske ayrıca sorununuzu cözdügünüze kendi adıma sevindim IYI PAYLASIMLAR
__________________ CahiL Bir kimsenin yanında Kitap gibi sesiz OL..! |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |