| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
| cr de tüm ip lerden ayni irc aciliyor
cr de tüm ip lerden ayni irc aciliyor yani ip i bakmiyor irc.shellim.com 6667 yanica bizim irc e girmesi lazim fakat irc.domain.com 6667 suncudaki her siteden giriyor yeterli port 6667 olsun 4 ip var sunucuda bu 4 ipe ayri irc kurmam lazim yardim eder misiniz tskler
__________________ Linux İrc systems |
|
| ||||
| ||||
|
Kurduğunuz domainlerin dns zone bölümüne girip ip lere "irc" için A kaydı ekleyin.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
|
domain den aciliyor zaten suncuda 4 ip var cr yi 85.153.30.179 a kuruyorum 6667 irc e sadice bu ipten girmesini istiyorum fakat diger 4 iptende giriliyor nasıl yapa bilirim yardim eder misiniz
|
| ||||
| ||||
|
yokmu bu aciği düzelte bilicek birisi
|
| |||
| |||
| demis
__________________ Fabrikadan yeni cikmis bir makineden, bir akademisyen ile rekabet etmesini beklemek hic de adil degildir - Alan Turing |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |