| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| ırc girş hatası whm ırcd web den girmek için verilen dosyarı ayarladım mirc den hatasız giriyo ama site üzeride girip hemen geri atıyo 1-2 saniye için de bunu nasıl düzeltirim sorun nerde olabilir sizce
|
|
| ||||
| ||||
|
kurduğun irc unreal mi cr mi ? unreal ise cr aplet koymussundur o yüzden bağlanmaz unral aplet kullanmalisin. cr ise iki aplette calisir ama bazen unreal aplet bağlanmaz saygilar
__________________ Linux İrc systems |
|
| |||
| |||
|
Anlayamadım şimdi ben cr applet kurmak için cr sunucum mu olmalı . Bence yanılıyorsunuz, Unrealede çok rahat bir şekilde cr kurulabilir. Yaramaz rumuzlu arkadaşım sizde kurduğunuz appleti iyice bir gözden geçirin, port, apllet yolu vs. bunları gözden geçirdikten ve varsa hataları giderdikten sonra tekrar deneyin.Saygılarımla, |
|
| ||||
| ||||
|
source nin dediği gibi bunun cr unreal ile bi alakası yok ama port applet yolu vs ilede yok bu serverden kaynaklanan bir problemdir unreal'de koruma modulü vb türde şeylerden düşebilir ve düz appletlerde genelde ident kısmı sabitlenemez. o yüzden nick kısmına ayşe yazan bir kişi servere şu şekilde girer Girdi : aşyse (ayşe@2DF3T3FSDF3R3) gibi ident ve nick aynı olur bu sebebden client exit dende düşebilir buraya düşme sebebini de yazsa idiniz daha iyi olurdu yani appletden giren bi kişi düşünce mIRC scritp ile serverde olun statüsten bakın düşme sebebine nerden biliyim sebebi demeyin |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |