| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| ||||
| selam, limits.conf dosyasında kullanıcıyı limitlendirdiniz mi?
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| ||||
limits.conf dosyası nerde unreal da öyle bir dosya yok sanırım. şimdi root iseniz ./unreal start yazarak çalıştırın sonra chown -R kullanici:kullanici /home/kullanici/Unreal3.2 yaparak deneyin aynı sorunu bu şekilde giderdim ama root olarak yapmalısınız bu komutları. ya da bekleyin daha güzel çözümler bulunabilir. @sinangunay /etc/security/limits.conf eğer bu dosya ise bunun nasıl editlendiğini anlatırsanız sevinirim. |
| |||
| selam scrurity dosyası deyil yapacağın unreali tekrar kurmak ve kurulum yaparken harfiyen hepini oku orda user limit yazan yer var o bölümü 1000 yap. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |