| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| ||||
| Server mail göndermiyor. Arkadaşlar serverımız hiçbir şekilde mail göndermiyor ve mail almıyor. Mail ve imap hizmetlerine restart attım yine düzelmedi. Lütfen bu konuda yardımcı olurmusunuz arkadaşlar hiçbir şekilde destek alamadık lütfen... Panel: whm İşletim sistemi: linux Saygılar...
__________________ JetTasarım - WebTasarım ve Internet Hizmetleri www.jettasarim.com +90 252 613 28 24 (Her gerçek, önce hayaldir. Siz hayal edin biz gerçekleştirelim.) |
| |||
| Sunucu yeni mi? Yoksa daha önceden mail gönderip alıyordunuz da daha sonra mı oldu?
__________________ From hell 2 heaven.. |
| ||||
| Önceden form mailler mail gönderiyordu sonradan aşağıdaki ayarları yaptım: Alıntı:
-- Bu ayarları yaptıktan sonra hiçbir işlem yapamadım lütfen yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar...
__________________ JetTasarım - WebTasarım ve Internet Hizmetleri www.jettasarim.com +90 252 613 28 24 (Her gerçek, önce hayaldir. Siz hayal edin biz gerçekleştirelim.) |
| ||||
| Buyrun aşağıda caps verdim Fesih bey.
| ||||
| burda sorun yok. biraz daha alt kısımlarda form mail clone gibi bişey olmalı. orasını işaretlemiş olmayasın ? |
| ||||
| Fesih bey form mail clone işaretlemişim teşekkür ederim form mail ler yollanıyor fakat outlook çalışmıyor o neden olabilir acaba ?
| ||||
| outlook'ta nasıl bir hata alıyorsun. yani mail alıyorsunda gönderemiyormusun yoksa hiç hesaba bağlanamıyormusun ? |
| ||||
| Buyrun Fesih bey hatayı buraya ekledim... Saygılar.
| ||||
| Outlook hesap ayarlarında gönderen bilgisini girdinizmi? Eğer girmediyseniz gönderirken sorun çıkaracaktır. Hesap ayarlarınıza gönderici ayarları yani yeniden mail adresi ve şifresini girmelisiniz veya kısa yol olarak orada yazan Gönderici bilgileri Alıcı bilgilerinin aynısını kullansın gibi bişey olacaktır onu seçiniz. Sorun hallolmaz ise sabahtan resimlerle anlatabilirim tabi sunucuda bir sorun yoksa
__________________ Herkez gibi AWBS'ye merak saldım |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |