| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Mail gidiyor.ama gelmiyor. 3 Gündür sunucuda mail ile ilgili bi problem yaşıyorum bir türlü düzeltemedim.Outlook tan mail gidiyor fakat mail gelmiyor.Awbs sistemdede mail göndermiyor .Bu problem neden kaynaklı olabilir. |
| |||
| evet doğru hocam |
| ||||
| Aynı problem bende devam etmektedir. Bazı linux sunucularımızda bu tarz sorun var mail göndermede sıkıntı yok ama mail almıyor. Hata mesajı dahi göstermiyor posta kutusu boş. |
| ||||
| Bu arada şunu keşfettim; spf ve txt kayıtları tam olan domainler kendi aralarında mailleşmede sorun yaşamamaktadır. Aynı şekilde spf ve txt kayıtları olmayanlar aralarında mailleşmede sorun gözükmemektedir. spf kayıtları tam olan ve olmayan arasında sorun çıkıyor. Sunucudaki tüm siteleri aynı anda txt record u ekleyeceğimiz bir yöntem var mıdır? Bu testler aynı sunucu üzerinden test edilmiştir. Konu bluevean tarafından (22.05.08 Saat 08:22 PM ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |