| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| horde mail sorunu
merhaba sorunum çok büyük 1 hiç bir yere mail gitmiyor ![]() 2 horde mail girmere çalışca Login failed. hatası veriyor buyrun deneme hesapı Mail :: Welcome to Horde admin@muzikciler.biz 01011986 ama yok girmiyor defalarca şifre degiştirme ragmen ![]() birde ben bu horde degiştiremezmiyim başka web mail yokmu bu piyasada bu arada linux centos 5.2 plesk 8.4.0 kullanıyorum kolay gelsin hayırlı çalışmalar |
|
| |||
| |||
|
hani cevap |
|
| |||
| |||
|
oku oku bakalım bu uslup yardım etcenmi? |
|
| ||||
| ||||
|
1. burda kimse size sorununuzu çözeceğine dair taahhüdde bulunmuyor. 2. kimse sizin sorununuzu çözmek zorunda değil, çok güzel bir ata sözü var ama uslup meselesi. 3. bu laubalilik ve tarzınızda size yardım edebilecek kişilerin bile yardım etmek isteyeceğini düşünmüyorum. 4. burası ağız dalaşı yapılacak biyer değil bu sebeple eğer yardım almak istiyorsanız, insanlara nazik ve kibar davranmanız gerekir. Şu noktada aynaya bakıp insanların size muhtaç durumda olmadığı bilhassa konumunuz gereğince sizin şu noktada birilerine muhtaç durumda olduğunuzu anlamanız bu sebeplede ukalalık yada despotluk yerine yardım aramaya çalışmanız gerekir. Saygılar.
__________________ Bir kişinin ki yardımcısı Allah ola, Var kıyas eyle ol ne şah ola!. |
|
| |||
| |||
| Quote:
hadi by yukdar yazımda bir sorunmu var anlamadım :S |
|
| |||
| |||
|
konu bana eski ama ben bunun çözümünü biliyorum ve verdigin account ile kontrol ettim hala bu sorunu çözüme ulaştıramamışsın. ama tavırlarından dolayı yazmıyorum ASKER |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |