| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| roundcube giriş hatasi kurulumdan sonra bu şekil bir hata almaya başladım Fatal error: Call to undefined method MDB2_Driver_Datatype_mysql::getDBInstance() in /var/www/vhosts/default/htdocs/webmail/program/lib/MDB2/Driver/Datatype/Common.php on line 1117 sistem centos 5 php 5 sql 5 apache 2 versiyonları yuklu |
| ||||
| siz nerden bakıp kurdunuz bilemiyorum ama burdaki kurulum sorunsuz Roundcube Webmail Kurulumu - Webmaster Forumu ayrıca whm 11 de roundcube kendiliğinden geliyor zaten. extrandan kurmanıza gerek kalmıyor. sadece linkteki türkçaleştirme işlemini yaparsınız. roundcube default türkçe olur. |
| |||
| daha oncede kurmuşdum iç sorunsuz çaliştirmişdim ama onceki kurduğum yine centos 5 di ama php 4 mysql 4 dü şimdiki ise 5 versiyonları ve plesk panel kullanıyorum öncekide plesk idi şimdiki kurduğumda ise bu şekil hata alıyorum. |
| |||
| Alıntı:
yani her hesap ilk giriş yaptıgı zaman direk türkçe gelmesi için |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |