| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| Merhaba arkadaşlar, Sunucumla ilgili bir problemim var. Mailleri nedense göndermiyor. Alma konusuda bir sıkıntı yok gibi ama arada sırada oradada sıkıntı yaşatıyor. Nedenini çözemedim, sizlere sormak istedim. Hata maili aşağıdadır. Quote:
Saygılarımla.. Dipnot : Yönetici arkadaşlar, firefoxta herhangi bir şekilde yazı yazamıyorum :s sorun benden mi kaynaklı bilmiyorum. |
|
| |||
| |||
|
Kopyaladığın yerde hata nın sebebi açıkca belirtilmiş "This is a permanent error. The following address(es) failed: xx@xxc.com The mail server could not deliver mail to xx@xxc.com. The account or domain may not exist, they may be blacklisted, or missing the proper dns entries." Yani, "Bu kalıcı bir hatadır, xx domaini yok yada böyle bir email hesabı yok veya bu adres kara listeye alınmış. VEYA eksik dns yapılandırması var ." Verimerkezine durumu bildirmeni tavsiye ederim. Not: bende bi tek ben yazamıyorum sanmıştım firefox da
__________________ |
|
| |||
| |||
|
Mail hesabı var sanırım kara listeye girmiş. Sunucuda bir spamcı var sanırım. Peki bu karalisteden nasıl çıkartırız herhangi bir bilgin var mı youdie?Saygılarımla.. |
|
| |||
| |||
| DNS yapılandırmanı kontrol ettinmi, mesela dns leri yeni ayarladıysan halen propagation yaşıyor olabilirsin. Ama DNS yönünden eminim diyorsan , kara listesine girdiğin vatandaşa ulaşman lazım
__________________ |
|
| ||||
| ||||
|
BlackList Checker siteleri var. Oraya gir, IP adresini tarattır. Blacklistte yada hangilerine olduğunu sıralar. Sonra o sitelere girip BlackList'ten çıkması için gerekli başvuruyu yaparsın. 1-3 gün içerisinde silinir. İşin özü iki durum var. Birisi bahsettiğim durum, ikincisi ise IP adresini değiştirmek ![]() İyi çalışmalar,
__________________ Güzel gören güzel düşünür, Güzel düşünen hayatından lezzet alır... Bediüzzaman Said Nursi |
|
| |||
| |||
|
Merhaba, Google den arattırdım blacklist checker diye bir kaç sitede server ip'sini tarattım ama herhangi bir sonuç alamadım, yani temiz durumda sanırım. DNS'ler ile ilgili bir problem olacağını zannetmiyorum site açık ve yaklaşık 1 ay oldu server 'i alalı. Anlamadığım nokta bunu tek bir hesapta yapması, yani bir accountta yapıyor. DC'den bir tane ip satın aldım ve accounttun ip'sini değiştirdim. Sorun blacklist ile bu şekilde çözülür diye umuyorum. Ama değilse hesabı terminate edip tekrar atacağım. Önerileriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |