| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Hotmail Problemi Arkadaşlar Hotmail den xxx@xxx.com daki hesabıma mail geliyor bu xxx@xxx.com dan ben de hotmail hesaplarına mail atabiliyorum ama ne yazıkkı hesap doğrulama mail i gelmiyor sebebi ne olabilir cozum yolu varmı ? |
| ||||
| Merhaba, Bunun sebebi Hotmail'in artık kullanıcıları kendi sağladığı hizmete yönlendirmek.. Destek kısmından hotmail'e mesaj gönderin anında geri dönüş yapıyorlar. Çok şanslısın ki, xxx@xxx.com 'dan hotmaile mail gidiyor. Bazı yerlerde hotmail'e mail bile gönderemiyorlar SPF record ve rDNS olaylarından dolayı :p
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| |||
| parola sıfırlama iletisi yolluyorum oda gelmiyor normal ileti atıyorum geliyor kafayı yedircek sonunda |
| ||||
| iyigeceler sinan bey rica etsem destek bölümüne attığınız maili bizle paylaşabilirmisiniz bendede aynı sorun var ama malesef ingilizcem yok. |
| ||||
| birazdan yazabilirim kusura bakmayın gözümüzden kaçmış mesaj..
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| ||||
| Atmadım ama atabileceğin bir mail: Hello I am ..... I have a problem with hotmail.I have a mail xxx@hotmail.com and xxx@mywebsite.com.I send mail each other but I do not take confirmation mail for xxx@mywebsite.com from hotmail. I want to use msn xxx@mywebsite.com. My ıp address is: xx.xx.xx.xx Best Regards |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |