Mail » Soru ve Cevaplar

Spamları Önleme

Geri git   WHM cPanel Destek Platformu » Site, Sunucu Sorunlarınız ve Çözümleri » Mail » Soru ve Cevaplar
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 08.08.07, 10:29 AM
Celeron

Tecrübe Puanı: 1
MaxiServer is on a distinguished road
MaxiServer - MSN üzeri Mesaj gönder
Spamları Önleme

Merhaba Arkadaşlar
Linux , Cpanel Sunucumuzda kendi mail adresime spam mailler dadandı ne yaptı isem tam istediğim gibi bir spam engelleme sistemi bulamadım.
SpamAssassin Kullandım pek etkili olmadı. Bu mailde spam var diyor, başka bir engellemesini göremedim.
BoxTrapper Spam Trap Kullandım , Nerde ise bütün mailleri kendi alanında topluyor. izin vermeden mailleri alamıyorsunuz. Kısaca mail okumak yada engellemek için cpanel den tek tek engellemek lazım. Buda isteklerimi karşılamadı.

Tavsiye ediceğiniz başka bir yöntem var mıdır ?
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
  #2 (permalink)  
Alt 08.08.07, 12:24 PM
sinangunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
FULL DESTEK SUNUCULAR

Tecrübe Puanı: 1072
sinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond repute
Merhaba,

Kullandığınız sistemler zaten en yaygın olanları. Bunun dışında malesef SPAM'ı 100% engellemek imkansız şu an için. Yurt dışında özellikle büyük firmalar tarafından kullanılan bir sistem var. Size 1 mail atıldı diyelim, gönderen kişiye otomatik mail düşüyor ve hiç değiştirmeden REPLY yapmasını istiyor. Böylece gerçek kişi olduğunu anlıyor ve mail öyle ulaşıyor. Diğer türlü 48 saat içinde kendisini siliyor ama tabii buda çözüm değil özellikle ülkemiz için.

RAHMETLİ DE HACKLERDİ
TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS
SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ

HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM

-----------------------------------------------------------------------------------------

>> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER <<
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
  #3 (permalink)  
Alt 08.08.07, 01:12 PM
Celeron

MaxiServer is on a distinguished road
MaxiServer - MSN üzeri Mesaj gönder

Bıktım bende bu spamlardan hergün yüzlerce siler duruma geldim
  #4 (permalink)  
Alt 08.08.07, 03:49 PM
yasarkemaldag - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sempron

Tecrübe Puanı: 0
yasarkemaldag has much to be proud ofyasarkemaldag has much to be proud ofyasarkemaldag has much to be proud ofyasarkemaldag has much to be proud ofyasarkemaldag has much to be proud ofyasarkemaldag has much to be proud ofyasarkemaldag has much to be proud ofyasarkemaldag has much to be proud of
evet bende bıktım spamlardan...
bu gidişle tüm maillerimi gmaile yönlendireceğim.gmail gerçekten spamda çok kaliteli.
  #5 (permalink)  
Alt 08.08.07, 06:21 PM
sinangunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
FULL DESTEK SUNUCULAR

Tecrübe Puanı: 1072
sinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond repute
Gmail kendisi spam yapıyor iyice öğrendikleri için kaliteli :p

RAHMETLİ DE HACKLERDİ
TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS
SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ

HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM

-----------------------------------------------------------------------------------------

>> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER <<
  #6 (permalink)  
Alt 21.09.07, 01:43 PM
ALEXIS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
phpBB Türkiye

ALEXIS is on a distinguished road
Gmail hosting özelliği ile sitemin maillerini gmail ile yönetiyordum, bir ton spam geliyordu ancak tamamı spam klasörüne gidiyordu. Şimdi gmail DNS lerini kaldırdım, o kadar gelecek spam ne olacak, direk benim kutuma düşecek sanırım. İyice hapı yuttuk sanırım, ya spamları ayıklacağım ya da mail adreslerini değiştireceğim.

SpamAssassin açıken bugün 3 tane geldi, şimdi BoxTrapper de açtım. Bunlar için güncel uzak balacklistler nasıl gireceğim.

Çok eskiden kurcalamıştım, başka sitelerdeki blacklistleri kullanabiliyorduk sanırım, ancak bu defa bu tür bir ayar bulamadım.

Özet: Başka sitelerdeki blacklistleri nereye yazacağım, blacklist nasıl buylacağım.
  #7 (permalink)  
Alt 28.11.07, 01:37 PM
ANREhosting - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Celeron

ANREhosting is on a distinguished road
ANREhosting - MSN üzeri Mesaj gönder
Banada feci sekilde spam mail geliyordu. 8ay kadar boxtrapper kullandim fakat, malesef oda gelen tum mailleri bekletiyor. Insanlarla ileti$imi du$uruyor.

Sorunu yeni eposta adresi acarak $u an icin cozdum. Tabi bununda kulfeti eski adresi verdiginiz/kullandiginiz alanlarda tek tek guncelleme yapmak zorunda olu$unuz
www.anrehosting.com
  #8 (permalink)  
Alt 05.12.07, 09:47 PM
P4

inspration is on a distinguished road
bu olayın bi çözümü yok yani.. yazılanlardan anlaşılan o. bugünde bana bir müşterim çok fazla spam mail alıyorum bunun önüne nasıl geçebiliriz dedi.. sanırım geçemicez
  #9 (permalink)  
Alt 24.04.08, 04:38 PM
Atari

Tecrübe Puanı: 0
geliver is on a distinguished road
Arkadaşlar benim anlamadığım mail adreslerimizi nasıl buluyorlar. hebelehobubele@....com diye mail acsam bile adamlar ne yapıp edip bulabiliolar. Ki bu adresi hiç biyerde kullanmamama ramen.
  #10 (permalink)  
Alt 05.05.08, 02:44 PM
JetTasarim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
A HREF="BEN"

JetTasarim is on a distinguished road
JetTasarim - MSN üzeri Mesaj gönder JetTasarim isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Alıntı:
MaxiServer´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

Bıktım bende bu spamlardan hergün yüzlerce siler duruma geldim

Katılıyorum her gün 300 adet spammail geliyor ve asıl mailleri aralarından zor seçiyorum gerçekten
(Her gerçek, önce hayaldir. Siz hayal edin biz gerçekleştirelim.)

Seçenekler
Stil