| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Spamları Önleme Merhaba Arkadaşlar Linux , Cpanel Sunucumuzda kendi mail adresime spam mailler dadandı ne yaptı isem tam istediğim gibi bir spam engelleme sistemi bulamadım.SpamAssassin Kullandım pek etkili olmadı. Bu mailde spam var diyor, başka bir engellemesini göremedim. BoxTrapper Spam Trap Kullandım , Nerde ise bütün mailleri kendi alanında topluyor. izin vermeden mailleri alamıyorsunuz. Kısaca mail okumak yada engellemek için cpanel den tek tek engellemek lazım. Buda isteklerimi karşılamadı. Tavsiye ediceğiniz başka bir yöntem var mıdır ? |
| |||
![]() Bıktım bende bu spamlardan hergün yüzlerce siler duruma geldim |
| ||||
| evet bende bıktım spamlardan... bu gidişle tüm maillerimi gmaile yönlendireceğim.gmail gerçekten spamda çok kaliteli. |
| ||||
| Gmail kendisi spam yapıyor iyice öğrendikleri için kaliteli :p
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| ||||
| Gmail hosting özelliği ile sitemin maillerini gmail ile yönetiyordum, bir ton spam geliyordu ancak tamamı spam klasörüne gidiyordu. Şimdi gmail DNS lerini kaldırdım, o kadar gelecek spam ne olacak, direk benim kutuma düşecek sanırım. İyice hapı yuttuk sanırım, ya spamları ayıklacağım ya da mail adreslerini değiştireceğim. SpamAssassin açıken bugün 3 tane geldi, şimdi BoxTrapper de açtım. Bunlar için güncel uzak balacklistler nasıl gireceğim. Çok eskiden kurcalamıştım, başka sitelerdeki blacklistleri kullanabiliyorduk sanırım, ancak bu defa bu tür bir ayar bulamadım. Özet: Başka sitelerdeki blacklistleri nereye yazacağım, blacklist nasıl buylacağım. |
| ||||
| Banada feci sekilde spam mail geliyordu. 8ay kadar boxtrapper kullandim fakat, malesef oda gelen tum mailleri bekletiyor. Insanlarla ileti$imi du$uruyor. Sorunu yeni eposta adresi acarak $u an icin cozdum. Tabi bununda kulfeti eski adresi verdiginiz/kullandiginiz alanlarda tek tek guncelleme yapmak zorunda olu$unuz
__________________ █ ANREhosting Internet Servisleri █ Hareketin bir parcasi olun! █ Shared • Reseller • Managed VPS • ShoutCast █ www.anrehosting.com |
| |||
| bu olayın bi çözümü yok yani.. yazılanlardan anlaşılan o. bugünde bana bir müşterim çok fazla spam mail alıyorum bunun önüne nasıl geçebiliriz dedi.. sanırım geçemicez ![]() |
| |||
| Arkadaşlar benim anlamadığım mail adreslerimizi nasıl buluyorlar. hebelehobubele@....com diye mail acsam bile adamlar ne yapıp edip bulabiliolar. Ki bu adresi hiç biyerde kullanmamama ramen. |
| ||||
| Alıntı:
Katılıyorum her gün 300 adet spammail geliyor ve asıl mailleri aralarından zor seçiyorum gerçekten ![]()
__________________ JetTasarım - WebTasarım ve Internet Hizmetleri www.jettasarim.com +90 252 613 28 24 (Her gerçek, önce hayaldir. Siz hayal edin biz gerçekleştirelim.) |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |